#TT | Feyenoord gaat strijd aan met Inter en Everton voor Tessmann | OneFootball

#TT | Feyenoord gaat strijd aan met Inter en Everton voor Tessmann | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·12 luglio 2024

#TT | Feyenoord gaat strijd aan met Inter en Everton voor Tessmann

Immagine dell'articolo:#TT | Feyenoord gaat strijd aan met Inter en Everton voor Tessmann

De volgende aanwinst van Feyenoord moet een vervanger van Mats Wieffer worden. De Rotterdammers worden naast Oussama El Azzouzi ook in verband gebracht met Tanner Tessmann. De Amerikaan is dichtbij een overstap naar Inter Milan, maar Feyenoord en Everton hebben zich op het laatste moment nog gemeld bij zijn management. Dit meldt Pro Soccer Wire op basis van bronnen dichtbij de speler.

Tessmann staat tot medio 2025 onder contract bij Venezia FC en heeft een geschatte marktwaarde van zeven miljoen euro. Als verdedigende middenvelder speelde de rechtspoot 69 wedstrijden in de Serie B, scoorde daarin negen doelpunten en gaf vijf assists. Met de Italiaanse club speelde Tessmann ook nog twintig duels in de Serie A.


OneFootball Video


De 22-jarige middenvelder begon zijn carrière in de jeugdopleiding van FC Dallas, waar hij uiteindelijk 26 duels in de MLS actief was. In de zomer van 2021 maakte hij de overstap voor een bedrag van 3,64 miljoen euro naar de club waar ook oud-Feyenoorder Ridgeciano Haps onder contract staat. Of Feyenoord erin zal slagen om Tessmann te overtuigen van een overstap naar De Kuip, is afwachten.

Journalist Gianluca Di Marzio weet namelijk te melden dat Inter al een akkoord heeft met Venezia FC en nu een persoonlijk akkoord wil bereiken. Het is de vraag of de Amerikaan het plan van de Italiaanse topclub ziet zitten, want het is de bedoeling om hem direct te verhuren aan een club in het buitenland. Tessmann wilde nog geen duidelijkheid geven over zijn toekomst. "Er is geen nieuws dat ik vandaag kan delen. Eerlijk gezegd probeer ik me gewoon op de Olympische Spelen te concentreren."

Visualizza l' imprint del creator