Alles of niets: Atlético Madrid meldt zich bij Feyenoord met allerlaatste bod op Dávid Hancko | OneFootball

Alles of niets: Atlético Madrid meldt zich bij Feyenoord met allerlaatste bod op Dávid Hancko | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·6 agosto 2024

Alles of niets: Atlético Madrid meldt zich bij Feyenoord met allerlaatste bod op Dávid Hancko

Immagine dell'articolo:Alles of niets: Atlético Madrid meldt zich bij Feyenoord met allerlaatste bod op Dávid Hancko
Immagine dell'articolo:Alles of niets: Atlético Madrid meldt zich bij Feyenoord met allerlaatste bod op Dávid Hancko

© IMAGO

Atlético Madrid gaat zich op korte termijn versterken met Julián Álvarez en Conor Gallagher van respectievelijk Manchester City en Chelsea. Het tweetal komt in taal voor iets minder dan 140 miljoen euro over en moeten samen met Dávid Hancko van Feyenoord de drie topaanwinsten van Diego Simeone gaan worden deze zomer. Journalist Eduardo Burgos van AS meldt dat Feyenoord spoedig een nieuw bod kan verwachten.


OneFootball Video


De onderhandelingen tussen Feyenoord en Atlético Madrid lopen simpel gezegd voor geen meter. De Spaanse topclub zag al meerdere keren een bod afgewezen worden door Feyenoord, dat inmiddels redelijk klaar is met Atlético Madrid. De journalist meldt dinsdag dat Feyenoord nog één bod van Atlético Madrid kan verwachten. Een alles of niets poging, die de club uit Rotterdam dan eindelijk moet overtuigen om mee te werken aan een vertrek van Hancko.

Ook in Spanje weet men dat Feyenoord voorlopig vasthoudt aan zijn vraagprijs van minimaal 35 miljoen euro. Atlético kwam in juni met een openingsbod van twintig miljoen euro voor Hancko, dat door Feyenoord meteen van tafel werd geveegd. De Madrilenen verhoogden het bod daarna tot 25 miljoen euro, dat door bonussen in de buurt kan komen van de Rotterdamse vraagprijs. Ook dat bod is door de clubleiding van Feyenoord echter geweigerd.

Vrijdag zei journalist Marcel van der Kraan in de podcast Kick-Off van De Telegraaf: “Atlético Madrid heeft een reputatie in Spanje, dat ze een speler eerst het hoofd op hol brengen met een geweldig salaris. Daarna laten ze de agenten bij de club het werk doen. Dan komen ze met een bod dat ver onder de marktwaarde zit. De speler gaat dan muiten, dus ze willen eigenlijk dat die de transfer dan forceert.”

Volgens Van der Kraan is dat een tactiek die Atlético Madrid ook heeft toegepast bij Robin Le Normand: “Zijn vorige werkgever (Real Sociedad, red.) is woest op Atlético, dat ze zijn hoofd op hol hebben gebracht. Ze hebben al jaren een hele slechte reputatie. Het zijn gewoon, ik mag het eigenlijk niet zeggen, een stel boeven. Ze hebben daar een stel directeuren die nooit de hoofdprijs willen betalen, maar als ze een speler moeten verkopen, dan is dat altijd voor de hoofdprijs.”

Er werd dus niet beweerd dat specifiek het hoofd van Hancko op hol is geslagen, maar zo lijkt hij dat wel te hebben geïnterpreteerd. “Ik was niet blij met wat er in de media werd geschreven. Dat mijn hoofd op hol werd gebracht door het salarisvoorstel, dat is helemaal niet waar”, zegt de Slowaak na de zege van Feyenoord op PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. “Ik heb een goed contract bij Feyenoord. Na de contractverlenging heb ik een heel goed contract hier, voor mij gaat het niet om het geld. Ik vind het daarom niet fijn dat dit wordt geroepen in de media.”

Visualizza l' imprint del creator