'Atlético hernieuwt jacht op Hancko na komst Álvarez en Gallagher' | OneFootball

'Atlético hernieuwt jacht op Hancko na komst Álvarez en Gallagher' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·6 agosto 2024

'Atlético hernieuwt jacht op Hancko na komst Álvarez en Gallagher'

Immagine dell'articolo:'Atlético hernieuwt jacht op Hancko na komst Álvarez en Gallagher'

Feyenoord kan wederom een bod verwachten op David Hancko. Atlético Madrid heeft de smaak te pakken op de transfermarkt. De Spanjaarden hebben dinsdag een akkoord weten te bereiken over de komst van Julián Álvarez en Conor Gallagher. De international van Slowakije moet nu de volgende grote aanwinst gaan worden. Dit schrijft journalist Eduardo Burgos van AS.com.

Fabrizio Romano meldde in korte tijd twee keer een "here we go" voor Atlético Madrid. Met Manchester City werd een akkoord bereikt over een totaalbedrag van 95 miljoen euro voor spits Álvarez. Met Chelsea werd een akkoord bereikt over de komst van middenvelder Gallagher voor een bedrag van 42 miljoen euro. De Spaanse club wil nu de achterhoede versterken met een linker centrale verdediger.


OneFootball Video


Feyenoord kan zich daarom schrap zetten voor een nieuw bod van Atlético Madrid. AS weet bij het nieuws te melden dat het ook de allerlaatste poging gaat worden. Anders gaat het definitief doorschakelen naar de alternatieven die momenteel in beeld zijn. Het standpunt van Feyenoord blijft zoals de laatste weken. De Rotterdammers azen op een bedrag van minimaal 45 miljoen euro en voor minder willen ze ook niet onderhandelen.

Het openingsbod van Atlético Madrid was dertien miljoen euro en dat kan door verschillende bonussen nog wel oplopen naar twintig miljoen euro. Dit wist Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam afgelopen weekend te melden. Ook de tweede en derde biedingen waren niet voldoende voor algemeen directeur Dennis te Kloese om überhaupt de onderhandelingen op te starten. De transfermarkt is nog tot het einde van deze maand geopend.

Visualizza l' imprint del creator