Nieuwe docu over Guidetti: ''De liefde draag ik met trots mee'' | OneFootball

Nieuwe docu over Guidetti: ''De liefde draag ik met trots mee'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·7 agosto 2024

Nieuwe docu over Guidetti: ''De liefde draag ik met trots mee''

Immagine dell'articolo:Nieuwe docu over Guidetti: ''De liefde draag ik met trots mee''

Woensdagavond is een nieuwe DOCU over John Guidetti te bekijken. De Zweed speelde slechts 23 wedstrijden voor Feyenoord, maar wist een onbetwistbare indruk te maken in Rotterdam. De inmiddels 32-jarige spits bracht onder leiding van trainer Ronald Koeman de hoop weer terug in De Kuip na enkele moeilijke jaren.

Guidetti werd door zijn scoringsdrift in het seizoen 2011-2012 de held van Feyenoord. In de documentaire zoekt ESPN hem op in Stockholm, waar hij terugblikt op zijn doorbraakjaar, zware blessure en zijn liefde voor Feyenoord. De uitzending begint woensdag 7 augustus om 20:00 uur.


OneFootball Video


''Als je een klein stukje kan betekenen in de geschiedenis van een fanatische voetbalclub zoals Feyenoord, dan moet je erg trots zijn op jezelf'', vertelt Guidetti in de promo. De Zweed vertelt ook uitgebreid over zijn virusinfectie. ''Toen de dokter van City bij me langskwam, keek hij naar mij en zei 'John, ik denk dat je carrière voorbij is.'''

Guidetti wist twintig keer te scoren voor Feyenoord en keerde vervolgens terug naar Manchester City. ''De liefde die ik voor jullie heb is iets wat ik met trots en plezier met me meedraag.'' Zijn hattrick tegen Ajax (4-2) is een van de mooie momenten in het shirt van de stadionclub. Inmiddels speelt Guidetti in Zweden voor de club AIK Fotboll.

Visualizza l' imprint del creator