Sauer en Timber nemen deel aan groepstraining Feyenoord | OneFootball

Sauer en Timber nemen deel aan groepstraining Feyenoord | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·11 luglio 2024

Sauer en Timber nemen deel aan groepstraining Feyenoord

Immagine dell'articolo:Sauer en Timber nemen deel aan groepstraining Feyenoord

Leo Sauer heeft zich weer gemeld bij Feyenoord. De talentvolle Slowaak laat via zijn Instagram weten weer mee te trainen met de Rotterdammers. Sauer nam met het nationale elftal deel aan het EK in Duitsland en maakte zijn debuut op het eindtoernooi door in te vallen tegen Oekraïne.

Sauer was met achttien jaar de op twee na jongste EK-deelnemer. Alleen Lamine Yamal (Spanje) en Warren Zaïre-Emery (Frankrijk) zijn jonger. De Feyenoorder kreeg in één wedstrijd speeltijd. Tegen België, Roemenië en in de achtste finale tegen Engeland moest de linksbuiten toekijken.


OneFootball Video


Hancko is nog niet gesignaleerd. De verwachtingen zijn dat de verdediger volgende week weer gaat aansluiten bij de groep van trainer Brian Priske. Hancko speelde alle wedstrijden en kreeg het vooral tegen België zwaar te verduren met enkele zware tackles. De linkspoot kan nog even genieten van zijn welverdiende vakantie.

Quinten Timber lijkt ook weer volledig terug te zijn op de trainingen van Feyenoord. De middenvelder is te zien op foto's die gedeeld worden door diverse spelers. Priske gaf afgelopen weekend al aan deze week weer te rekenen op de middenvelder, die volgens eigen zeggen kampte met een 'vage blessure' en daardoor het EK in Duitsland aan zich voorbij moest laten gaan.

Visualizza l' imprint del creator