Bijlow: "Ik denk dat het vooral ging om minuten maken" | OneFootball

Bijlow: "Ik denk dat het vooral ging om minuten maken" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·31 luglio 2024

Bijlow: "Ik denk dat het vooral ging om minuten maken"

Immagine dell'articolo:Bijlow: "Ik denk dat het vooral ging om minuten maken"

Feyenoord heeft woensdagavond met 1-3 verloren van AS Monaco. Toch was bij het zien van de opstelling al snel duidelijk dat Feyenoord vooral met jeugdspeler speelde om de vaste basiskrachten een betere aanloop te geven richting de ontmoeting met PSV. Justin Bijlow was één van de ervaren krachten tijdens de openingswedstrijd en verschijnt na afloop voor de camera.

Hoe de doelman terugkijkt op de wedstrijd? "Ik denk dat het duidelijk is dat we met heel veel jonge jongens spelen. Met jongens die nog niet veel minuten in Feyenoord 1 hebben gemaakt. Ik denk niet dat het vandaag om de uitslag draait. Ik denk dat het vooral ging om minuten maken en ik denk dat de jongens het goed gedaan hebben."


OneFootball Video


"Als je kijkt naar de jongens van Monaco, dan hebben zij veel meer ervaring. Zeker in de tweede helft zie je dat we vijf jongens hadden die nog nooit met ons mee hebben getraind. Tuurlijk moet je altijd winnen, maar vandaag ging het vooral om minuten maken. Ik heb afgelopen zondag mijn eerste 45 minuten gespeeld en vandaag dan 60. Het is wel lekker om die minuten te maken."

Bijlow had vooral de taak om zijn team als ervaren kracht aan te sturen. "Ik denk dat het als keeper lekker is met een redding zo vroeg in de wedstrijd, dan zit je er gelijk in." Het vizier binnen de selectie wordt nu gericht op de eerst mogelijke prijs van het seizoen. "We moeten ons klaarstomen voor PSV. Dat wordt een hele lastige wedstrijd. We weten hoe goed ze vorig jaar waren, maar wij gaan er heen om ons eigen spel te spelen. We moeten ze nog goed terugpakken van vorig jaar."

Visualizza l' imprint del creator