MATCHDAY! Feyenoord oefent in De Kuip | OneFootball

MATCHDAY! Feyenoord oefent in De Kuip | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·13 luglio 2024

MATCHDAY! Feyenoord oefent in De Kuip

Immagine dell'articolo:MATCHDAY! Feyenoord oefent in De Kuip

Feyenoord is zaterdagmiddag weer in De Kuip te bewonderen. De Rotterdammers spelen een oefenwedstrijd tegen KRC Genk. De ploeg van Brian Priske trapt om 13:00 uur af. Het duel is live te zien op Feyenoord ONE en op TV Limburg.

KRC Genk speelt de vierde oefenwedstrijd van de voorbereiding. De Belgen wonnen afgelopen woensdag met 1-3 van PAOK Saloniki, speelden met 3-3 gelijk tegen Sporting Charleroi en wonnen met 1-4 van RC Hades. De Belgen eindigden vorig seizoen als vijfde in de competitie en hebben een selectiewaarde van 121,20 miljoen euro.


OneFootball Video


Feyenoord is minder ver in de voorbereiding dan de Belgen. De stadionclub oefende alleen nog tegen FC Dordrecht en wist met ruime cijfers te winnen. Vorige week werd de club uit de Keuken Kampioen Divisie met 0-4 verslagen door doelpunten van Calvin Stengs, Ayase Ueda, Bart Nieuwkoop en Ilias Sebaoui.

Feyenoord kan hoe dan ook niet beschikken over Gijs Smal (kuit) en Julián Carranza (bovenbeen). De twee aanwinsten zijn een groot deel van de voorbereiding niet inzetbaar. Feyenoord communiceert eind van de maand wanneer de linksback en spits weer kunnen aansluiten bij de groepstraining.

Visualizza l' imprint del creator