Feyenoord handelt razendsnel en presenteert opvolger Dávid Hancko | OneFootball

Feyenoord handelt razendsnel en presenteert opvolger Dávid Hancko | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·8. Juli 2024

Feyenoord handelt razendsnel en presenteert opvolger Dávid Hancko

Artikelbild:Feyenoord handelt razendsnel en presenteert opvolger Dávid Hancko
Artikelbild:Feyenoord handelt razendsnel en presenteert opvolger Dávid Hancko

© IMAGO

Feyenoord is erin geslaagd om Jeyland Mitchell te strikken. De negentienjarige verdediger komt over van LD Alajuelense en stond in Costa Rica bekend als het grootste defensieve talent van het land. Mitchell heeft maandag zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf seizoenen en zal Feyenoord een bedrag van 2,5 miljoen euro kosten.


OneFootball Videos


''Voor een jonge voetballer uit Costa Rica zoals ik is het natuurlijk een droom dat een indrukwekkende club als Feyenoord me wil hebben'' vertelt Mitchell op de clubwebsite. ''Het is heel snel gegaan, van Alajuelense naar het nationale team en nu de stap naar Europa. Maar ik ben er nog niet, het begint nu pas. Ik wil bij Feyenoord slagen, de harten van het publiek veroveren en grote wedstrijden spelen in De Kuip. Dus moet ik elke dag opnieuw hongerig zijn en alles willen geven om nog beter te worden als voetballer. Daar heb ik heel veel zin in.''

Mitchell streek via Guanacasteca en Liberia uiteindelijk in januari neer bij Alajuelense, dat hem transfervrij overnam. De zesvoudig international van Costa Rica kwam afgelopen seizoen twaalf keer in actie voor de vijfvoudig landskampioen, maar kwam niet tot scoren. Tijdens de eerste seizoenshelft kwam hij eveneens twaalf duels in actie voor Liberia, waarvoor hij één doelpunt maakte.

Feyenoord beschikt momenteel met Antef Tsoungui en Thomas Beelen al over twee talentvolle centrale verdediger en heeft daarnaast ook Gernot Trauner en Dávid Hancko nog voor een langere periode onder contract staat. Laatstgenoemde staat in de nadrukkelijke belangstelling van Atlético Madrid, terwijl Beelen na een seizoen al een transfer kan maken naar Wolverhampton Wanderers.

Impressum des Publishers ansehen