Wålemark gewoon aanwezig in Rotterdam (update) | OneFootball

Wålemark gewoon aanwezig in Rotterdam (update) | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·31. Juli 2024

Wålemark gewoon aanwezig in Rotterdam (update)

Artikelbild:Wålemark gewoon aanwezig in Rotterdam (update)

Patrik Wålemark maakt momenteel geen onderdeel meer uit van Feyenoord. De aanvaller krijgt na een verhuurperiode bij SC Heerenveen geen nieuwe kans bij het eerste elftal van de Rotterdammers. Wålemark is momenteel in afwachting van een transfer. Dit meldt 1908.nl woensdagmiddag.

Voor Wålemark is er momenteel oriënterende belangstelling, maar er is nog geen sprake van een club die momenteel doorpakt. De 22-jarige Zweed mikt op een club die net onder het niveau van Feyenoord zit, waardoor hij hoopt opnieuw in beeld te komen bij het nationale elftal, waar oud-Feyenoorder Jon Dahl Tomasson aan het roer staat. Geluiden dat Wålemark zijn transfer afwacht in Zweden kloppen niet. De buitenspeler was tijdens de oefenwedstrijd tegen AS Monaco gewoon aanwezig in De Kuip.


OneFootball Videos


Wålemark werd in de winter van 2022 voor een bedrag van 3,25 miljoen euro overgenomen van BK Häcken. De buitenspeler heeft bij vlagen laten zien te beschikken over specifieke kwaliteiten, maar vanwege blessures heeft hij nooit kunnen wennen aan de intensiteit die vereist is bij Feyenoord. Ook de verhuurperiode bij SC Heerenveen kon de clubleiding van de stadionclub niet overtuigen.

Bij Feyenoord loopt het contract van Wålemark nog door tot medio 2026. Zijn actuele marktwaarde is gedaald naar 2,5 miljoen euro. Vlak na zijn transfer naar Rotterdam werd zijn marktwaarde nog ingeschat op een bedrag van 3,25 miljoen euro. In totaal speelde de linkspoot vijftien duels voor Feyenoord en wist daarin twee keer te scoren en twee assists af te leveren.

Impressum des Publishers ansehen