Deze internationale ster is alvast geen fan van Kompany en doet smeekbede aan Guardiola: "Bayern heeft een coach nodig" | OneFootball

Deze internationale ster is alvast geen fan van Kompany en doet smeekbede aan Guardiola: "Bayern heeft een coach nodig" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·07 de julho de 2024

Deze internationale ster is alvast geen fan van Kompany en doet smeekbede aan Guardiola: "Bayern heeft een coach nodig"

Imagem do artigo:Deze internationale ster is alvast geen fan van Kompany en doet smeekbede aan Guardiola: "Bayern heeft een coach nodig"

De aanstelling van Vincent Kompany als coach van Bayern München heeft heel wat losgemaakt. De ene gelooft er vol in, bij anderen is het duidelijk dat het te vroeg is voor de voormalige topverdediger. Toptennisser Alexander Zverev behoort alvast tot de tweede categorie.

De 27-jarige Zverev, Duitser en een Bayern-fan, vroeg op Wimbledon aan Pep Guardiola (53) om opnieuw trainer te worden in München. Guardiola zat immers in de tribune.


Vídeos OneFootball


Tijdens zijn post-match interview na het winnen van Cameron Norrie, richtte Zverev zich tot Guardiola: “Het is altijd een eer om hier op Centre Court te mogen spelen."

"En al zeker als er zoveel sterren in de Royal Box zitten, zoals Pep Guardiola vandaag.” Hij voegde eraan toe: “Toen ik Pep in de tribune zag, was ik echt heel nerveus voor een paar games.”

Zverev stelde Guardiola vervolgens een verrassende vraag: “Bayern München heeft een coach nodig, man.” Guardiola lachte en maakte duidelijk dat hij niet op het aanbod zou ingaan.

Zverev probeerde het nogmaals: “Als je ooit het voetbal beu bent, mag je me op elk moment op het tenniscourt coachen.”

Saiba mais sobre o veículo