‘Onderhandelingen over De Ligt gepauzeerd, Bayern en Man United weigeren elkaar te naderen’ | OneFootball

‘Onderhandelingen over De Ligt gepauzeerd, Bayern en Man United weigeren elkaar te naderen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·19 de julho de 2024

‘Onderhandelingen over De Ligt gepauzeerd, Bayern en Man United weigeren elkaar te naderen’

Imagem do artigo:‘Onderhandelingen over De Ligt gepauzeerd, Bayern en Man United weigeren elkaar te naderen’

De onderhandelingen tussen Bayern München en Manchester United over de transfer van Matthijs de Ligt zijn gepauzeerd, zo meldt Florian Plettenberg van het Duitse Sky. Beide clubs zijn standvastig in hun waardering van de verdediger en weigeren aan elkaar toe te geven.

Volgens Plettenberg is De Ligt nog altijd een kandidaat om de verdediging van Manchester United te komen versterken. Donderdag maakte de club van Erik ten Hag de komst van de achttienjarige Leny Yoro wereldkundig, maar ook de Nederlandse verdediger zou nog altijd hoog op het lijstje staan op Old Trafford.


Vídeos OneFootball


Voorlopig zijn United en Bayern elkaar nog altijd niet genaderd in de onderhandelingen en lijkt het er ook niet op dat een van beide clubs water bij de wijn wil doen. Daarom is er nu voor gekozen de gesprekken over de transfer van De Ligt te pauzeren. Bayern zou een bedrag van vijftig miljoen plus bonussen verlangen voor de verdediger, terwijl Manchester United aan een lager bedrag denkt.

Zolang De Ligt niet wordt verkocht door Bayern, heeft dat invloed op de rest van de transfers die de Duitse recordkampioen wil doen. De nummer drie van het afgelopen Bundesliga-seizoen zit namelijk al langere tijd achter Jonathan Tah van Bayer Leverkusen aan, maar zijn komst kan pas worden gerealiseerd als de Nederlander is vertrokken.

Saiba mais sobre o veículo