Noussair Mazraoui mag voor torenhoog bedrag vertrekken bij Bayern München | OneFootball

Noussair Mazraoui mag voor torenhoog bedrag vertrekken bij Bayern München | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 de julho de 2024

Noussair Mazraoui mag voor torenhoog bedrag vertrekken bij Bayern München

Imagem do artigo:Noussair Mazraoui mag voor torenhoog bedrag vertrekken bij Bayern München
Imagem do artigo:Noussair Mazraoui mag voor torenhoog bedrag vertrekken bij Bayern München

© IMAGO

Noussair Mazraoui is mogelijk bezig aan zijn laatste weken in dienst van Bayern München. De voormalig verdediger van Ajax heeft namelijk te horen gekregen dat hij mag vertrekken bij de club uit Zuid-Duitsland, die inmiddels een vraagprijs heeft opgesteld voor de rechtsback.


Vídeos OneFootball


Een bedrag van dertig miljoen euro is volgens Florian Plettenberg nodig om Mazraoui los te weken bij Bayern München. Het bedrag is opvallend, aangezien de rechtsback twee jaar geleden nog transfervrij overkwam van Ajax. De club uit Beieren hoopt de hoofdprijs voor de Marokkaans international te kunnen krijgen. Zeker nu de interesse aan het toenemen is.

De journalist schrijft op X dat meerdere clubs navraag hebben gedaan bij Bayern München voor de komst van Mazraoui, die niet in de plannen van Vincent Kompany lijkt voor te komen. Op dit moment is er nog geen enkele club concreet voor de voormalig Ajacied, maar zou Bayern München willen luisteren naar ieder acceptabel bod dat binnen gaat komen deze zomer voor de verdediger.

Nu Joshua Kimmich zich de afgelopen maanden heeft omgeschoold tot een rechtsback onder Thomas Tuchel, heeft Kompany er een uitstekende optie bij in de achterhoede. Hierdoor is Mazraoui simpelweg overbodig geraakt, ondanks het feit dat de 26-jarige verdediger zich uiterst professioneel opstelt bij de club.

Eerder schreven Turkse media dat Galatasaray interesse in Mazraoui zou hebben. Bij Galatasaray kan Mazraoui herenigd worden met Hakim Ziyech, die deze zomer definitief werd overgenomen van Chelsea.Ziyech en Mazraoui stonden in totaal 88 keer samen op het veld, waarvan 67 keer in het shirt van Ajax en 21 keer namens het Marokkaanse nationale elftal.

Saiba mais sobre o veículo