Zelden gezien: Tjaronn Chery gaat langs veld confrontatie aan met agressieve supporter | OneFootball

Zelden gezien: Tjaronn Chery gaat langs veld confrontatie aan met agressieve supporter | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·7 de abril de 2024

Zelden gezien: Tjaronn Chery gaat langs veld confrontatie aan met agressieve supporter

Imagen del artículo:Zelden gezien: Tjaronn Chery gaat langs veld confrontatie aan met agressieve supporter

Een opvallend tafereel zondagmiddag na een uur voetballen tijdens de Gelderse derby tussen Vitesse en NEC. Tjaronn Chery stond klaar om namens NEC een hoekschop te gaan nemen, maar ging voordat hij aanlegde eerst in discussie met een supporter van Vitesse.

Chery mocht in de 64ste minuut van de wedstrijd aanleggen voor een hoekschop. De middenvelder van NEC liep rustig naar de cornervlag en werd vervolgens aangesproken door een supporter van Vitesse, die zich staand achter de boarding langs het veld bevond.


OneFootball Videos


Chery beklaagde zich eerst bij scheidsrechter Allard Lindhout over de verwensingen die hem ogenschijnlijk naar het hoofd werden geslingerd door de Vitesse-fan. Vervolgens deed Chery enkele stappen terug en ging hij bij de boarding het gesprek aan met de man, die de NEC’er tot haast maande.

Commentator Vincent Schildkamp van ESPN sprak zijn verbazing uit over het moment. “Chery gaat daar nog even discussiëren met een opgefokte fan. Dit zie je toch zelden. Je weet natuurlijk nooit wat er gezegd wordt door zo’n supporter. Het kan ernstig beledigend zijn.”

Ver detalles de la publicación