NEC-sterkhouder aast op transfer en legt nieuw contract naast zich neer | OneFootball

NEC-sterkhouder aast op transfer en legt nieuw contract naast zich neer | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 de mayo de 2024

NEC-sterkhouder aast op transfer en legt nieuw contract naast zich neer

Imagen del artículo:NEC-sterkhouder aast op transfer en legt nieuw contract naast zich neer

NEC lijkt komende zomer afscheid te moeten nemen van sterkhouder Calvin Verdonk. De 27-jarige linksback ligt weliswaar nog vast tot de zomer van 2025, maar heeft een aanbod om zijn verbintenis te verlengen naast zich neergelegd omdat hij aast op een zomers vertrek uit Nijmegen.

Dat meldt De Telegraaf vrijdagavond. Verdonk is bezig aan een uitstekend seizoen in het shirt van de verliezend bekerfinalist. De verdediger miste dit seizoen slechts één wedstrijd, het uitduel met Vitesse op 7 april (0-3 winst). In alle competities kwam hij tot 38 wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde en drie assists leverde.


OneFootball Videos


Verdonk doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en werd door die club, na een uitleenbeurt aan PEC Zwolle, in het seizoen 2017/18 al aan NEC verhuurd. In 2021, na een verhuurbeurt aan FC Twente en een seizoen bij het Portugese Familicao, lijfden de Nijmegenaren Verdonk opnieuw in, eerst op huurbasis en vanaf 2022 met een vast contract. Inmiddels acht de linksback de tijd dus rijp voor een stap hogerop, zo weet bovengenoemde krant.

NEC kon eerder op de vrijdag wél goed nieuws melden over routinier Lasse Schöne. De 37-jarige Deen heeft besloten zijn voetbalpensioen met één jaar uit te stellen en heeft zijn aflopende contract derhalve verlengd tot de zomer van 2025.

Ver detalles de la publicación