'Simeone geeft voorkeur aan Laporte boven Hancko' | OneFootball

'Simeone geeft voorkeur aan Laporte boven Hancko' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·16 de julio de 2024

'Simeone geeft voorkeur aan Laporte boven Hancko'

Imagen del artículo:'Simeone geeft voorkeur aan Laporte boven Hancko'

David Hancko gaat zich deze week gewoon melden bij Feyenoord. Atletico Madrid heeft twee keer een bod neergelegd in De Kuip om de Slowaak los te weken, maar dat werd direct afgewezen door de Rotterdammers. Feyenoord houdt vast aan een bedrag van minimaal 35 miljoen euro en het lijkt er niet op dat beide partijen elkaar op korte termijn gaan vinden.

In Spanje wordt er inmiddels druk gespeculeerd over de vervolgstappen die Atletico Madrid gaat maken. Het is duidelijk dat de club uit de La Liga een nieuwe centrale verdediger aan de selectie wil toevoegen. Naast Hancko wordt nu ook Aymeric Laporte nadrukkelijk genoemd om de vacature in te vullen. De dertigjarige centrale verdediger is Europees kampioen geworden met Spanje en staat tot medio 2026 onder contract bij Al-Nassr FC.


OneFootball Videos


Trainer Diego Simeone heeft volgens Gol Digital zijn voorkeur aangegeven voor Laporte boven de Feyenoorder. De 30-jarige linkspoot heeft een indrukwekkend CV en de nodige ervaring in de Europese top. De verdediger werd zes keer kampioen van Engeland, won de Champions League, twee keer de FA Cup en afgelopen week pakte Laporte zijn tweede hoofdprijs met Spanje. Op het EK in Duitsland heeft hij bewezen nog altijd op het hoogste niveau mee te kunnen.

Laporte staat ervoor open om Saudi-Arabië te verlaten en terug te keren naar Spanje. Simeone is overtuigd en wil zijn ploeg versterken met de nodige ervaring. Hancko wordt door de trainer van Atletico Madrid gezien als een speler die hem minder zekerheid geeft dan Laporte. De clubleiding wikt en weegt en heeft juist de voorkeur voor Hancko, want voor Laporte moet een bedrag van dertig miljoen euro op tafel komen om zaken te kunnen doen met Al-Nassr FC.

Imagen del artículo:'Simeone geeft voorkeur aan Laporte boven Hancko'
Ver detalles de la publicación