Meer over Bijlow-transfer bekend: opvallende constructie aan overstap verbonden | OneFootball

Meer over Bijlow-transfer bekend: opvallende constructie aan overstap verbonden | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 de agosto de 2024

Meer over Bijlow-transfer bekend: opvallende constructie aan overstap verbonden

Imagen del artículo:Meer over Bijlow-transfer bekend: opvallende constructie aan overstap verbonden

Justin Bijlow maakt de overstap naar Southampton, maar doet dat niet per se op definitieve basis. De Feyenoord-doelman wordt in eerste instantie gehuurd. Pas als de 26-jarige keeper twintig wedstrijden speelt, wordt de transfer definitief.

Brian Priske heeft aan het begin van het seizoen gekozen om Timon Wellenreuther tot eerste doelman van Feyenoord uit te roepen, wat ervoor zorgde dat Bijlow, kind van de club, op een stuk minder speeltijd hoefde te rekenen. De Nederlander wil echter spelen en maakt daarom de overstap naar Southampton.


OneFootball Videos


Het gaat echter niet per se om een definitieve transfer. Bijlow zal in eerste instantie worden verhuurd aan Southampton. Pas als de keeper twintig wedstrijden speelt, wordt de transfer definitief. Dan kan Feyenoord ook acht miljoen euro bijschrijven.

Door de blessuregevoeligheid van de keeper is het nog maar de vraag of hij twintig wedstrijden haalt. Bovendien zal Bijlow de concurrentiestrijd moeten aangaan met Alex McCarthy, al lijkt trainer Russell Martin Bijlow als eerste keeper bij de selectie te halen. De Nederlander zit komend weekend nog bij Feyenoord op de bank, om vervolgens naar Engeland te vliegen voor een medische keuring.

Ver detalles de la publicación