'Engelse club huurt Bijlow: definitieve transfer bij 20 wedstrijden' | OneFootball

'Engelse club huurt Bijlow: definitieve transfer bij 20 wedstrijden' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·24 de agosto de 2024

'Engelse club huurt Bijlow: definitieve transfer bij 20 wedstrijden'

Imagen del artículo:'Engelse club huurt Bijlow: definitieve transfer bij 20 wedstrijden'

Justin Bijlow maakt in eerste instantie op huurbasis de overstap naar Southampton. Wanneer de 26-jarige doelman twintig wedstrijden in actie komt voor de club uit de Premier League, wordt de overgang definitief. Dit weet Voetbal International te melden. De Rotterdammers kunnen dan rekenen op een bedrag van acht miljoen euro.

De constructie is dus anders dan eerder werd genoemd in de berichtgeving. Met het feit in gedachte dat Bijlow door trainer Russell Martin wordt gezien als eerste keeper, lijkt het een zekere transfer. Voor Southampton is dit mogelijk vooral een manier om de blessuregevoeligheid van de doelman aan te kijken, of de financiële risico's te beperken.


OneFootball Videos


Bijlow zit aanstaande zondag in ieder geval nog op de bank bij Feyenoord, om vervolgens aan het begin van volgende week naar Engeland te vertrekken voor een medische keuring. Na twee speelrondes staat Southampton op de zestiende plek in de competitie. Woensdag staat er een duel in de League Cup op het programma en op 14 september de topwedstrijd tegen Manchester United.

Ver detalles de la publicación