Feyenoord en PSV strijden tegen elkaar om komst Amerikaans international | OneFootball

Feyenoord en PSV strijden tegen elkaar om komst Amerikaans international | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·23 de mayo de 2024

Feyenoord en PSV strijden tegen elkaar om komst Amerikaans international

Imagen del artículo:Feyenoord en PSV strijden tegen elkaar om komst Amerikaans international
Imagen del artículo:Feyenoord en PSV strijden tegen elkaar om komst Amerikaans international

© IMAGO

Jack McGlynn lijkt de stap naar Europa te gaan maken. De twintigjarige middenvelder van Philadelphia Union staat volgens The Athletic in de belangstelling van clubs uit België, Engeland, Duitsland en ook Nederland. PSV en Feyenoord lijken de Nederlandse clubs te zijn met interesse in het Amerikaanse toptalent.


OneFootball Videos


Met bijna honderd wedstrijden in de MLS achter zijn naam, is McGlynn inmiddels al een ervaren speler op het middenveld van Philadelphia Union. De spelverdeler, die dit seizoen in zestien wedstrijden goed was voor twee doelpunten en vier assists, zag zijn ontwikkeling afgelopen januari beloond worden met zijn debuut voor de Amerikaanse ploeg. De middenvelder maakte in de oefenwedstrijd tegen Slovenië (0-1 nederlaag) halverwege de tweede helft zijn debuut en stond op het veld met onder meer PSV’er Malik Tillman.

Hoewel een tweede interland sindsdien uitbleef, staat McGlynn in de nadrukkelijke belangstelling van clubs uit Europa. Edgar Moreno van de First Touch Space-podcast weet te melden dat Feyenoord en PSV de clubs uit Nederland zijn met bovenmatige interesse in de middenvelder. PSV beschikt met Earnest Stewart over een Amerikaanse directeur voetbalzaken, die eerder al de komst van Amerikanen Ricardo Pepi, Sergiño Dest en Tillman mogelijk maakte.

Feyenoord zal de komst van McGlynn mogelijk oriënteren met oog op het vertrek van Mats Wieffer ofwel Quinten Timber. Beiden staan nog altijd in de belangstelling van clubs uit het buitenland. McGlynn, die nog over een contract tot eind 2025 beschikt, vertegenwoordigt volgens FootballTransfers een Estimated Transfer Value van 2,2 miljoen euro. Aangezien Philadelphia de optie heeft om het contract van de spelverdeler eenzijdig met nog eens twee jaar te verlengen, is de kans groot dat de club uit de MLS hoog in zal zetten bij een mogelijk vertrek.

Ver detalles de la publicación