Zaakwaarnemer Stefan de Vrij bevestigt interesse Feyenoord en PSV | OneFootball

Zaakwaarnemer Stefan de Vrij bevestigt interesse Feyenoord en PSV | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·14 de junio de 2024

Zaakwaarnemer Stefan de Vrij bevestigt interesse Feyenoord en PSV

Imagen del artículo:Zaakwaarnemer Stefan de Vrij bevestigt interesse Feyenoord en PSV
Imagen del artículo:Zaakwaarnemer Stefan de Vrij bevestigt interesse Feyenoord en PSV

© IMAGO

Feyenoord en PSV hebben tevergeefs geïnformeerd naar de komst van Stefan de Vrij, zo vertelt diens zaakwaarnemer Federico Pastorello. De 32-jarige centrale verdediger wil volgens zijn management bij Inter blijven. De Vrij verlengde vorig jaar nog zijn contract bij de Italiaanse topclub en werd recentelijk al in verband gebracht met een terugkeer naar Nederland.


OneFootball Videos


De Vrij leek vorig jaar al transfervrij op weg naar de uitgang, maar zette in juli alsnog zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2025. De 62-voudig international was dit seizoen, mede door blessureleed, niet onomstreden onder Simone Inzaghi. De Vrij kwam uiteindelijk in totaal 33 duels in actie, hiervan begon hij er 23 in de basis. Tien duels bleef hij zelfs negentig minuten lang op de bank.

Eerder meldde La Gazzetta dello Sport dat Inter zijn defensie wilde verjongen en dat daardoor de rol van De Vrij in Milaan volgend seizoen wederom klein zou zijn. De Italiaanse sportkrant linkte de Oranje-international aan een terugkeer naar Nederland, waar Feyenoord en PSV geïnteresseerd zouden zijn in zijn komst.

Hoewel de interesse van PSV en Feyenoord door diverse Nederlandse journalisten werd ontkend, bevestigde Pastorello donderdag dat er sprake is geweest van belangstelling uit de top van de Eredivisie. "Stefan is door verschillende grote Nederlandse clubs benaderd", laat de belangenbehartiger weten in gesprek met Sky Italia.

"Maar hij wil absoluut voor honderd procent in Italië bij Inter blijven", voegde Pastorello daar aan toe nadat hij het hoofdkwartier van de Italiaanse topclub verliet. "Het is nooit te voorspellen hoe de toekomst loopt, maar op dit moment zien we Stefan voor volgend seizoen zeker als speler van Inter", voegde Pastorello daar nog aan toe.

Ver detalles de la publicación