AZFanpage Speler van het Jaar: Vangelis Pavlidis! | OneFootball

AZFanpage Speler van het Jaar: Vangelis Pavlidis! | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: AZFanpage

AZFanpage

·20. Mai 2024

AZFanpage Speler van het Jaar: Vangelis Pavlidis!

Artikelbild:AZFanpage Speler van het Jaar: Vangelis Pavlidis!

Na een heel seizoen stemmen hebben jullie Vangelis Pavlidis uitgeroepen tot AZFanpage Speler van het Jaar! De Griek, die gisteren zijn 29e doelpunt maakte in de Eredivisie en daarmee de topscorerstitel deelt met Luuk de Jong, versloeg Jordy Clasie, die als tweede eindigde, op ruime afstand gevolgd door Kristijan Belić op de derde plaats.


OneFootball Videos


Vangelis Pavlidis is hiermee een waardige opvolger van Tijjani Reijnders, die afgelopen seizoen met de eer aan de haal ging. Laten we voor Pavlidis hopen dat hij net zo’n mooie transfer mag maken zodat we hem ook na zijn vertrek met plezier kunnen blijven volgen.

Lang een nek aan nek race met Jordy Clasie

Het duel tussen Pavlidis en Clasie was lange tijd zeer spannend en pas in de laatste fase van de competitie wist de Griekse goalgetter over Jordy Clasie heen te springen in het klassement. Pavlidis is uiteraard een terechte winnaar, maar het moet wel worden aangetekend dat Clasie pech had met zijn blessure in de slotfase van de competitie.

De Top vijf

De hele eindstand is hier te bekijken. Omdat de top drie wel vaststaat laten we het het duel tegen FC Utrecht verder voor wat het is.

Impressum des Publishers ansehen