‘AZ en Benfica nu echt rond over Vangelis Pavlidis’ | OneFootball

‘AZ en Benfica nu echt rond over Vangelis Pavlidis’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: AZFanpage

AZFanpage

·14. Juni 2024

‘AZ en Benfica nu echt rond over Vangelis Pavlidis’

Artikelbild:‘AZ en Benfica nu echt rond over Vangelis Pavlidis’

AZ en Benfica hebben een akkoord bereikt over de transfer van Vangelis Pavlidis, zo melden Portugese media als A Bola en Record. De Alkmaarse club ontvangt minimaal achttien miljoen euro voor de spits, een bedrag dat met bonussen kan oplopen tot twintig miljoen euro.

Meerjarig contract voor Vangelis Pavlidis

Vangelis Pavlidis heeft eerder aangegeven een stap hogerop te willen en Benfica toonde al langere tijd concrete interesse. Eerder werden ook clubs als AS Roma, Bologna en VfB Stuttgart genoemd als geïnteresseerden in Pavlidis, maar door de vraagprijs haakten deze clubs af. Verwacht wordt dat beide clubs de deal binnenkort officieel bekendmaken, waarbij Pavlidis een meerjarig contract bij Benfica zal tekenen.


OneFootball Videos


Vertrek was onvermijdelijk

Na zijn indrukwekkende seizoen bij AZ, waarin Pavlidis 29 goals scoorde in 34 Eredivisie-wedstrijden en daarmee samen met Luuk de Jong topscorer werd, leek een vertrek onvermijdelijk. In totaal speelde Vangelis Pavlidis 137 wedstrijden voor AZ, waarin hij tachtig keer het net vond. Eerder speelde hij in Nederland voor Willem II.

Impressum des Publishers ansehen