Wellenreuther over Priske: "Tot nu toe een goede match" | OneFootball

Wellenreuther over Priske: "Tot nu toe een goede match" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·15 de julho de 2024

Wellenreuther over Priske: "Tot nu toe een goede match"

Imagem do artigo:Wellenreuther over Priske: "Tot nu toe een goede match"

Timon Wellenreuther kijkt vol goede moed vooruit naar het komende seizoen. De 28-jarige doelman verlengde deze zomer zijn contract bij Feyenoord en gaat onder de nieuwe trainer Brian Priske dus de strijd aan om de plek onder de lat. In gesprek met RTV Rijnmond vertelde hij onder meer over zijn eerste indruk van de Deense oefenmeester.

"Het is een aardige en hardwerkende man", begon Wellenreuther. "We kijken uit naar de eerste wedstrijd, om aan de fans te laten zien hoe goed we spelen en hoe goed hij is als trainer. Hij helpt ons en wij helpen hem. Het is een goede match tot nu toe. We zijn blij met hem."


Vídeos OneFootball


Ander systeem

Vooralsnog kiest Priske voor een 3-4-3-formatie, wat net iets anders vraagt van Wellenreuther en zijn ploeggenoten. "De patronen met en zonder bal zijn anders. Dat moeten we leren en dat heeft tijd nodig. De komende weken zien we verder hoe dat gaat."

Voor zijn eigen stijl van keepen maakt de systeemwijziging minder uit. "In beide systemen sta ik graag ver voor mijn doel. De laatste lijn staat bij ons altijd hoog. Dat was vorig jaar zo, en dit jaar weer. Als keeper wil ik mijn verdediging altijd op die manier helpen."

Verwachtingen van het seizoen

"We willen altijd vechten voor de titel", zei Wellenreuther, gevraagd naar zijn verwachtingen voor het nieuwe seizoen van Feyenoord. "Je weet nooit of je gaat winnen, maar we willen er in ieder geval voor vechten. Alles geven om het de andere ploegen zo lastig mogelijk te maken. Dan gaan we zien wat daaruit komt."

Saiba mais sobre o veículo