'Leeds United loopt blauwtje bij Feyenoord; Stengs niet meer beschikbaar' | OneFootball

'Leeds United loopt blauwtje bij Feyenoord; Stengs niet meer beschikbaar' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·20 de agosto de 2024

'Leeds United loopt blauwtje bij Feyenoord; Stengs niet meer beschikbaar'

Imagem do artigo:'Leeds United loopt blauwtje bij Feyenoord; Stengs niet meer beschikbaar'

Feyenoord staat niet meer open voor een vertrek van Calvin Stengs. De aanvallende middenvelder werd dinsdag in verband gebracht met een overstap naar Leeds United. De Engelsen hebben bij de Rotterdammers geïnformeerd en kregen al snel te horen dat Stengs 'niet meer beschikbaar is'. Dit schrijft journalist Joe Donnohue.

Stengs zal na een hectische periode zelf ongetwijfeld ook geen oren meer hebben naar een vertrek bij Feyenoord. Na de transfersoap rondom Charlotte FC heeft Stengs aangegeven de Rotterdamse club steeds meer te waarderen. De linkspoot krijgt onder trainer Brian Priske een belangrijke rol in het elftal en Champions League-voetbal spreekt ook aan.


Vídeos OneFootball


Leeds United moet hierdoor doorschakelen naar een andere buitenspeler. Stengs werd dinsdag ook genoemd bij Wolverhampton Wanderers. De club uit de Premier League is op zoek naar een vervanger van Pedro Neto. De buitenspeler vertrok voor zestig miljoen euro naar Chelsea en willen een deel investeren in een nieuwe aanvaller. Stengs werd daardoor in de wandelgangen genoemd als betaalbare optie.

Wolverhampton Wanderers heeft zich niet gemeld bij Feyenoord, maar wanneer ze dit zouden doen, zal het antwoord naar verwachting hetzelfde zijn als bij Leeds United: niet meer te koop. De interesse in Stengs kwam naar buiten nadat Carlos Forbs te duur werd bevonden. Ajax wil het aankoopbedrag terugverdienen en na een rampseizoen zitten clubs niet te springen om grote bedragen neer te tellen voor spelers van de nummer vijf van afgelopen seizoen.

Saiba mais sobre o veículo