'Feyenoord gaat 4,5 miljoen euro overhouden aan Pedersen' | OneFootball

'Feyenoord gaat 4,5 miljoen euro overhouden aan Pedersen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·20 de agosto de 2024

'Feyenoord gaat 4,5 miljoen euro overhouden aan Pedersen'

Imagem do artigo:'Feyenoord gaat 4,5 miljoen euro overhouden aan Pedersen'

Feyenoord en FC Torino hebben een akkoord bereikt over de huurtransfer van Marcus Pedersen, zo meldt Fabrizio Romano. De Rotterdammers gaan uiteindelijk 4,5 miljoen euro overhouden aan het vertrek van de Noor.

De Italiaanse club huurt Pedersen voor een jaar, wat Feyenoord een miljoen euro oplevert. Daarnaast is er een verplichte optie tot koop bedongen ter waarde van 3,5 miljoen euro. Hiermee maakt Feyenoord uiteindelijk een flinke winst op de rechtspoot, wiens contract doorliep tot medio 2026 in De Kuip.


Vídeos OneFootball


Feyenoord nam Pedersen in de zomer van 2021 voor een bedrag van 500.000 euro over van Molde FK. De rechtsback wist zich in Rotterdam te ontwikkelen tot basisspeler, maar werd uiteindelijk niet goed genoeg bevonden om door te groeien onder trainer Brian Priske.

Pedersen gaat bij FC Torino een contract tekenen dat loopt tot 2027, met daarbij een optie voor de club uit de Serie A om dit met een jaar te verlengen. Pedersen won met Feyenoord de titel en kwam tot 89 wedstrijden in het shirt van de Rotterdammers.

Saiba mais sobre o veículo