‘Manchester United volgt situatie De Ligt op de voet, Ten Hag nog altijd groot fan’ | OneFootball

‘Manchester United volgt situatie De Ligt op de voet, Ten Hag nog altijd groot fan’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·13 de junho de 2024

‘Manchester United volgt situatie De Ligt op de voet, Ten Hag nog altijd groot fan’

Imagem do artigo:‘Manchester United volgt situatie De Ligt op de voet, Ten Hag nog altijd groot fan’

Manchester United houdt de situatie van Matthijs de Ligt bij Bayern München nauwlettend in de gaten, weet Florian Plettenberg van BILD. De geruchten gaan dat de 45-voudig Oranje-international mag vertrekken bij Der Rekordmeister. Dat zou koren op de molen zijn voor trainer Erik ten Hag, die nog steeds groot fan is van de oud-Ajacied.

De verwachting is dat de Japanner Hiroki Ito vandaag overkomt van VfB Stuttgart. Volgens Fabrizio Romano betaalt Bayern München de afkoopclausule van 30 miljoen euro in het contract van de verdediger, waarna hij voor vijf jaar tekent. Daarnaast wil de Duitse topclub zich versterken met Jonathan Tah van Bayer Leverkusen. Al deze zaken versterken de geruchten rondom een vertrek van De Ligt, die daardoor mogelijk in stroomversnelling komt.


Vídeos OneFootball


Plettenberg weet te melden dat Ten Hag nog altijd groot fan is van zijn voormalig pupil. De Ligt was bij Ajax een van de sterkhouders onder de Nederlandse trainer en verdiende daarmee een transfer naar het Italiaanse Juventus. Bovendien is Manchester United op zoek naar een centrale verdediger, aangezien de achterhoede de achilleshiel van de Engelse topclub was afgelopen seizoen. The Red Devils kregen in 38 Premier League-wedstrijden liefst 58 doelpunten tegen. Naar verluidt mag De Ligt voor een goed bod vertrekken uit München.

Momenteel heeft de centrale verdediger echter zijn focus op het EK in Duitsland, zo liet hij weten op de persconferentie van donderdagochtend. "Daarna zien we wel wat er gebeurt", luidde het antwoord van De Ligt.

Saiba mais sobre o veículo