Giovanni van Bronckhorst wil selectie Besiktas versterken met United-aanwinst van 60 miljoen | OneFootball

Giovanni van Bronckhorst wil selectie Besiktas versterken met United-aanwinst van 60 miljoen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·24 de junho de 2024

Giovanni van Bronckhorst wil selectie Besiktas versterken met United-aanwinst van 60 miljoen

Imagem do artigo:Giovanni van Bronckhorst wil selectie Besiktas versterken met United-aanwinst van 60 miljoen
Imagem do artigo:Giovanni van Bronckhorst wil selectie Besiktas versterken met United-aanwinst van 60 miljoen

© IMAGO

Anthony Martial kan transfervrij op zoek naar een nieuwe club. In 2015 maakte Manchester United een bedrag van zestig miljoen euro over naar AS Monaco en hoopte daarmee een van de grootste talenten van zijn generatie los te weken. Een succes werd Martial echter niet in Engeland en staat de aanvaller anno 2024 voor een transfervrije overstap naar het Besiktas van Giovanni van Bronckhorst.


Vídeos OneFootball


Van Bronckhorst staat voor een pittige transferzomer bij Besiktas, waar hij de selectie op meerdere plekken zal moeten versterken. De Turkse topclub eindigde afgelopen seizoen mijlenver achter op concurrenten en rivalen Fenerbahce en Galatasray. Dat terwijl de verwachtingen altijd hooggespannen zijn bij Besiktas.

Om komend seizoen beter voor de dag te komen, krijgt Van Bronckhorst alle ruimte om zijn selectie te versterken. Om die reden werd de Nederlandse oefenmeester afgelopen weken dan ook in verband gebracht met tal van spelers uit de Eredivisie. Bijvoorbeeld Steven Berghuis, maar ook Sven van Beek van sc Heerenveen.

Martial is in beeld om de voorhoede van Besiktas te versterken. De 28-jarige spits kwam al tijden niet meer in de plannen van Erik ten Hag voor bij Manchester United en ondanks dat the Red Devils de optie hadden om het aflopende contract van Martial met één jaar te verlengen, zagen beide partijen hier van af. Martial kwam afgelopen seizoen in negentien wedstrijden niet verder dan twee schamele doelpunten en is duidelijk niet meer het toptalent van weleer.

Hoewel er momenteel weinig concurrentie is voor Martial, zal het voor Besiktas toch nog lastig worden om de aanvaller in te lijven. Martial verdiende bij Manchester United een miljoenensalaris, terwijl Besiktas juist moet bezuinigen en af wil stappen van de hoge salarissen. Wellicht dat een vertrek van toptalent Semih Kılıçsoy uitkomst kan bieden voor Besiktas. De linksbuiten staat bijvoorbeeld in de belangstelling van Ajax.

Saiba mais sobre o veículo