Feyenoord - Bayer Leverkusen nog niet volledig uitverkocht | OneFootball

Feyenoord - Bayer Leverkusen nog niet volledig uitverkocht | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·17 de setembro de 2024

Feyenoord - Bayer Leverkusen nog niet volledig uitverkocht

Imagem do artigo:Feyenoord - Bayer Leverkusen nog niet volledig uitverkocht

De eerste wedstrijd in de Champions League van Feyenoord voor het nieuwe seizoen is nog niet volledig uitverkocht. Donderdagavond komt Bayer Leverkusen op bezoek en er zijn nog enkele honderden kaarten beschikbaar.

Dit heeft alles te maken met de prijzen die Feyenoord momenteel vraagt. De kaarten op de Gerard Meijer-tribune en de Willem van Hanegem-tribune gingen in een razend tempo over de digitale toonbank, maar voor de Olympiatribune verloopt het moeizaam.


Vídeos OneFootball


Wie nog naar De Kuip wil, moet daar rond de 100 euro voor over hebben. Dat is, gezien de beschikbaarheid, aan de forse kant. Daarnaast vindt de aftrap om 18:45 uur plaats, wat ook niet een ideaal tijdstip is voor degenen die overdag moeten werken.

Wie van plan is om spontaan een wedstrijd van Feyenoord te bezoeken, moet ook rekening houden met enkele beperkingen. Bij topwedstrijden, waaronder de Champions League-wedstrijden, hebben leden en seizoenkaarthouders exclusief aankooprecht. Er is geen verkoop aan overige supporters. Wie nu nog lid wil worden, heeft geen recht meer om een kaart te kopen voor donderdagavond.

Saiba mais sobre o veículo