Erik ten Hag meldt zich met veertig miljoen euro bij Bayern München | OneFootball

Erik ten Hag meldt zich met veertig miljoen euro bij Bayern München | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·13 de junho de 2024

Erik ten Hag meldt zich met veertig miljoen euro bij Bayern München

Imagem do artigo:Erik ten Hag meldt zich met veertig miljoen euro bij Bayern München
Imagem do artigo:Erik ten Hag meldt zich met veertig miljoen euro bij Bayern München

© IMAGO

Manchester United is geïnteresseerd in Leon Goretzka, weet FootballTransfers. De middenvelder is door Bayern München op de transferlijst is gezet en mag bij het juiste bod vertrekken. Manchester United wil weliswaar jongere spelers aantrekken, maar de clubleiding realiseert zich ook het belang van ervaren medespelers voor het toptalent Kobbie Mainoo.


Vídeos OneFootball


Goretzka's naam is genoteerd als een speler die de negentienjarige Engelsman op sleeptouw kan nemen. Manchester United waardeert de middenvelder op ongeveer veertig miljoen euro. Goretzka werd onlangs genoemd als een van de spelers die bij Bayern mag vertrekken. Bayern zal ook meewerken aan een vertrek van Noussair Mazraoui, Kingsley Coman, Serge Gnabry, Leon Goretzka en Joshua Kimmich bij het juiste bod.

The Red Devils sorteren met de interesse in Goretzka voor op het vertrek van Casemiro. De 32-jarige Braziliaan werd twee jaar geleden nog voor ruim 70 miljoen euro van Real Madrid overgenomen, maar mag alweer vertrekken. Vanuit Saoedi-Arabië is serieuze interesse voor de verdedigende middenvelder.

Manchester United lijkt zijn transferplannen eindelijk te kunnen gaan uitvoeren nu de club duidelijkheid heeft geschept over de trainerspositie. Lange tijd was het onduidelijk wie er volgend seizoen op de bank zou zitten in Manchester. Na gesprekken met onder meer Thomas Tuchel en Roberto De Zerbi besloot de club echter alsnog langer door te gaan met Erik ten Hag. De verwachting is dat de Nederlander binnenkort een nieuw contract zal ondertekenen.

Saiba mais sobre o veículo