Brian Priske nu al onder druk bij Valentijn Driessen: ‘Ik begrijp echt niet waar dat vandaan komt’ | OneFootball

Brian Priske nu al onder druk bij Valentijn Driessen: ‘Ik begrijp echt niet waar dat vandaan komt’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·29 de junho de 2024

Brian Priske nu al onder druk bij Valentijn Driessen: ‘Ik begrijp echt niet waar dat vandaan komt’

Imagem do artigo:Brian Priske nu al onder druk bij Valentijn Driessen: ‘Ik begrijp echt niet waar dat vandaan komt’
Imagem do artigo:Brian Priske nu al onder druk bij Valentijn Driessen: ‘Ik begrijp echt niet waar dat vandaan komt’

© IMAGO

Feyenoord heeft de technische staf voor komend seizoen rond. De Rotterdammers hebben Björn Hamberg en Lukas Babalola aangesteld als assistent-trainers van het eerste elftal. Met de komst van het Scandinavische tweetal is de technische staf van kersvers hoofdtrainer Brian Priske voor aankomend seizoen compleet.


Vídeos OneFootball


“Dat begrijp ik echt niet”, begint Valentijn Driessen in Kick-Off van De Telegraaf. “John de Wolf is de enige die is blijven zitten. Ze hadden gewoon heel veel ervaring met Sipke Hulshoff en ook met Etiënne Reijnen hadden ze goede ervaringen mee. En alles wordt geloosd en we gaan door met allemaal Scandinaviërs, die zich allemaal niet bewezen hebben. Eentje heeft meegelopen met de onvermijdelijke Graham Potter, die ook heel groot gemaakt is. Maar voorlopig ook nog geen club heeft. Dus ik begrijp niet allemaal waar dat vandaan komt.”

“Je moet gewoon wat clubmensen hebben, maar ook mensen met kennis van het Nederlands voetbal”, vindt Driessen. “En je kan niet alles op John de Wolf afschuiven.” Mike Verweij is dan ook benieuwd: “Eerst het EK maar eens afwachten, maar het is natuurlijk mega-interessant wat er komend seizoen in de Eredivisie gaat gebeuren. Bij Ajax, bij Feyenoord.”

Volgens Verweij kan Feyenoord zomaar goud in handen hebben met Priske: “Je hoort hele goede verhalen over Priske. Heeft het ook in Tsjechië heel goed gedaan. Maar als je mensen in Antwerpen spreekt, die vinden het onbegrijpelijk dat ze het lot van de club in handen leggen van die Priske.” De Deense oefenmeester stond voorafgaand aan Mark van Bommel als hoofdtrainer aan het roer bij Royal Antwerp, maar maakte destijds weinig indruk op De Bosuil. “Bij Antwerpen waren ze heel blij toen ze van hem af waren.”

Saiba mais sobre o veículo