'Rensch, Boscagli en Doekhi staan op verlanglijstje Italiaanse topclub' | OneFootball

'Rensch, Boscagli en Doekhi staan op verlanglijstje Italiaanse topclub' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·6 settembre 2024

'Rensch, Boscagli en Doekhi staan op verlanglijstje Italiaanse topclub'

Immagine dell'articolo:'Rensch, Boscagli en Doekhi staan op verlanglijstje Italiaanse topclub'

Devyne Rensch, Olivier Boscagli en Danilo Doekhi staan allemaal op het verlanglijstje van Internazionale. Wat deze spelers met elkaar gemeen hebben? Ze zijn alle drie transfervrij komende zomer, iets waar de Italiaanse kampioen van wil profiteren.

De drie verdedigers zijn genoteerd als mogelijke kandidaten om aan de selectie van trainer Simone Inzaghi toegevoegd te worden, weten verschillende Italiaanse media. Rensch speelt momenteel bij Ajax, maar het is de vraag of de clubleiding in Amsterdam en Francesco Farioli in hem ook een speler voor de toekomst zien. De 21-jarige verdediger maakte de afgelopen seizoenen veel minuten, maar speelde dit seizoen nog niet in de Eredivisie..


OneFootball Video


Boscagli was op zijn beurt een steunpilaar in het elftal van PSV dat afgelopen seizoen kampioen werd. Hij stond afgelopen zomer in de belangstelling van Brighton & Hove Albion, maar ging uiteindelijk niet weg. Door de vele blessures en vertrekkende spelers in de defensie van de Eindhovenaren, is de rol van de Fransman dit seizoen nog groter dan vorig seizoen. Ook Doekhi kan op interesse rekenen van de Italiaans kampioen. De 26-jarige oud-verdediger van Vitesse speelt nu bij Union Berlin en is daar uitgegroeid tot een belangrijke speler.

Inter houdt deze verdedigers nauwlettend in de gaten, ook omdat enkele van de eigen spelers volgend seizoen transfervrij de deur uit kunnen lopen. Dit geldt voor Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Matteo Darmian en Francesco Acerbi. Mogelijk tekenen een paar van die spelers nog bij, maar de club heeft dus al plan mocht dat niet gebeuren.

Visualizza l' imprint del creator