PSV met 22 spelers naar Juventus, Bosz ziet twee sterkhouders terugkeren | OneFootball

PSV met 22 spelers naar Juventus, Bosz ziet twee sterkhouders terugkeren | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16 settembre 2024

PSV met 22 spelers naar Juventus, Bosz ziet twee sterkhouders terugkeren

Immagine dell'articolo:PSV met 22 spelers naar Juventus, Bosz ziet twee sterkhouders terugkeren

PSV reist met een 22-koppige selectie af naar Turijn voor het Champions League-duel tegen Juventus. Trainer Peter Bosz ziet Noa Lang, die afgelopen weekend tegen NEC ontbrak, en Mauro Júnior terugkeren in de wedstrijdselectie. Daarnaast is ook Jong PSV-verdediger Michael Bresser van de partij.

Afgelopen weekend zat Lang, net als op 1 september tegen Go Ahead Eagles, niet bij de wedstrijdselectie van PSV. Bosz was voorafgaand aan het duel tegen de Nijmegenaren mysterieus over de absentie van de vleugelaanvaller. ESPN-analist Marciano Vink trok de conclusie dat als je zaterdag niet op de bank zit, je eigenlijk niet fit bent en dinsdag dus ook niet kunt spelen.


OneFootball Video


Na afloop trok Bosz wederom een rookgordijn op over Lang. “Het is duidelijk: ik wil er niks over zeggen. Over bepaalde dingen mág ik niks zeggen.” PSV is voorzichtig met de aanvaller, nadat hij vorig seizoen grotendeels aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een slepende hamstringblessure. Lang speelde dit seizoen vier wedstrijden, waarin hij eenmaal trefzeker was en één assist gaf. Naast Lang keert ook Mauro Júnior terug in de wedstrijdselectie van PSV. De Braziliaanse linkervleugelverdediger is hersteld van zijn blessure.

Visualizza l' imprint del creator