Peter Bosz weet wanneer vuurwerk losbarst bij PSV op transfermarkt | OneFootball

Peter Bosz weet wanneer vuurwerk losbarst bij PSV op transfermarkt | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·3 luglio 2024

Peter Bosz weet wanneer vuurwerk losbarst bij PSV op transfermarkt

Immagine dell'articolo:Peter Bosz weet wanneer vuurwerk losbarst bij PSV op transfermarkt
Immagine dell'articolo:Peter Bosz weet wanneer vuurwerk losbarst bij PSV op transfermarkt

© IMAGO

PSV is in voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren hebben de selectie al aardig op orde, maar weten dat er de kans bestaat dat enkele sterspelers nog de stap naar het buitenland kunnen maken. Peter Bosz verwacht dan ook dat het transfergeweld op het laatste moment los zal breken.


OneFootball Video


Met het langer binden van Ismael Saibari en het contracteren van zowel Malik Tillman als Sergiño Dest, heeft PSV al behoorlijke stappen gezet richting komend seizoen: “Ik ben blij dat een aantal van de jongens die hebben aangetoond heel goed bij PSV te passen door te presteren nu langer bij ons blijft.”

In gesprek met Voetbal International vertelt Bosz dat het echte vuurwerk nog moet losbreken op de transfermarkt: “Ik realiseer me heel goed dat we net begonnen zijn en dat de markt door het EK en de Copa América wat later op gang komt. Dat blijkt ook, want er is nog niet heel veel gebeurd. Het is nog lang tot 2 september dus we zullen wel iedere keer hetzelfde gesprek krijgen waarbij ik zeg: Er kan nog van alles gebeuren, haha…

Met name in de achterhoede zal er nog het een en ander bij moeten komen na het vertrek van zowel Armel Bella-Kotchap (Southampton) als de transfervrij vertrokken André Ramalho. Bosz is zich ervan bewust dat het een lastige zaak zal worden om de gewenste versterkingen te overtuigen om voor PSV te kiezen in plaats van de concurrentie: “Dat weet je natuurlijk nooit. Maar ik heb wel veel vertrouwen in hoe wij naar onze selectie kijken en hoe wij vinden dat die eruit moet zien. Het is afwachten of het lukt. Ik hoop het wel, ik denk het ook wel en dat zou geweldig zijn.”

PSV zou nu zich voornamelijk focussen op de komst van een nieuwe centrale verdediger. Sepp van den Berg en Jerry St. Juste van respectievelijk Liverpool en Sporting Portugal zijn de meest concrete namen op dit moment. Echter is het nog maar de vraag of beiden te betalen zijn voor PSV. Liverpool hanteert een vraagprijs van twintig miljoen voor Van den Berg, terwijl St. Juste tien miljoen euro moet opleveren.

Visualizza l' imprint del creator