Milambo en Zechiël plaatsten zich met Jong Oranje voor EK in Slowakije | OneFootball

Milambo en Zechiël plaatsten zich met Jong Oranje voor EK in Slowakije | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·9 settembre 2024

Milambo en Zechiël plaatsten zich met Jong Oranje voor EK in Slowakije

Immagine dell'articolo:Milambo en Zechiël plaatsten zich met Jong Oranje voor EK in Slowakije

Antoni Milambo en Gjivai Zechiël hebben zich geplaatst met Jong Oranje voor het EK in Slowakije. De beloften hadden aan een punt genoeg tegen Jong Georgië. Het duel in stadion De Koel werd met 3-1 gewonnen, waardoor ze volgende zomer kunnen deelnemen aan het eindtoernooi.

Milambo had zijn tweede basisplaats te pakken bij Jong Oranje. Zechiël zat voor het eerst in de wedstrijdselectie en maakte maandagavond ook zijn debuut. De middenvelder van Feyenoord kwam zes minuten voor tijd in het veld voor Youri Regeer. Op dat moment stond de eindstand al op het scorebord.


OneFootball Video


Jong Oranje sluit de EK-kwalificatie af op maandag 14 oktober tegen Zweden. De ploeg heeft het EK-ticket dan wel binnen, nu willen de talenten foutloos blijven door thuis ook de tiende wedstrijd te winnen. Voor Zweden staat de strijd om de belangrijke tweede plaats in de groep nog op het spel.

Geen minuten voor Osman

Naast Jong Oranje stond er ook een duel voor Ibrahim Osman op het programma. De aanwinst van Feyenoord kreeg echter geen speeltijd bij Ghana. Osman zag zijn ploeggenoten vanaf de bank gelijkspelen tegen Niger en moet vol aan de bak om kwalificatie voor de Africa Cup af te dwingen.

Voor Osman verloopt de interlandperiode teleurstellend. Afgelopen week maakte de buitenspeler ook geen minuten tijdens het verloren duel tegen Angola. In Groep F, met ook Angola, staat Ghana derde met één punt na twee wedstrijden. Osman vliegt dinsdag terug naar Nederland om zich voor te bereiden met Feyenoord op het duel tegen FC Groningen.

Visualizza l' imprint del creator