Huurlingen: Sauer en Bullaude tegenover elkaar bij basisdebuut | OneFootball

·17 settembre 2024

Huurlingen: Sauer en Bullaude tegenover elkaar bij basisdebuut

Immagine dell'articolo:Huurlingen: Sauer en Bullaude tegenover elkaar bij basisdebuut

Feyenoord verhuurt in seizoen 2024/25 weer diverse spelers aan binnen- en buitenlandse clubs. Net als de afgelopen jaren houdt FR12.nl wekelijks hun prestaties bij in de rubriek Huurlingen. Deze week

Heracles Almelo - Almere City 0-0Shiloh 't Zand: Basis, 90 minutenMimeirhel Benita: Basis, 90 minuten (gele kaart)Shiloh 't Zand en Mimeirhel Benita wisten met Heracles Almelo nog geen overwinning te boeken en bleven ook tegen Almere City steken op een 0-0 gelijkspel. Toch speelden beide Feyenoorders een goede wedstrijd. Benita pakte weliswaar al vroeg een (terechte) gele kaart, maar was verder sterk in zijn duels. 't Zand leek op slag van rust zelfs de beslissende treffer te maken, maar zijn assistgever stond buitenspel. Ook buiten dat moment om zorgde de middenvelder voor veel gevaar, maar dat resulteerde dus niet in doelpunten voor Heracles.

AZ - sc Heerenveen 9-1Ilias Sebaoui: Basis, 70 minutenDit weekend was Ilias Sebaoui basisspeler bij de historische 9-1 nederlaag van sc Heerenveen tegen AZ. Maar hoe gek het ook klinkt; het was zeker geen slechte wedstrijd van de Feyenoord-huurling. Zo had zijn uitstekende voorzet na een klein halfuur spelen een assist moeten opleveren. Spits Ion Nicolaescu kreeg de bal echter in twee pogingen niet binnengewerkt. Even later was Sebaoui ook zelf dicht bij de 2-2. Een schitterende knal van afstand belandde echter op de lat. Pas na rust nam AZ afstand van Heerenveen, wat dus tot een monsterscore leidde. Sebaoui maakte dat niet allemaal mee; hij werd na 70 minuten bij een 5-1 achterstand gewisseld.

NAC Breda - Fortuna Sittard 1-0Leo Sauer: Basis, 66 minutenEzequiel Bullaude: Basis, 45 minutenBij het treffen tussen NAC Breda en Fortuna Sittard maakten twee verhuurde Feyenoorders hun basisdebuut. Leo Sauer speelde voor de interlandbreak al een uur als invaller voor NAC en stond nu voor het eerst in de basis, terwijl aan de overkant Fortuna-aanwinst Ezequiel Bullaude ook direct aan de aftrap mocht verschijnen. Sauer kwam daarbij iets meer in het spel voor dan de Argentijn, maar toen de enige treffer van de wedstrijd viel, stonden beide spelers al niet meer op het veld.

FC Eindhoven - FC Dordrecht 0-0Devin Haen: Basis, 90 minutenJaden Slory: Basis, 76 minutenKorede Osundina: Basis, 68 minutenGabriele Parlanti: Niet bij wedstrijdselectieJayson Ezeb: Niet bij wedstrijdselectieMet het basisdebuut van Jaden Slory bestond vrijdagavond de gehele voorhoede van FC Dordrecht uit Feyenoord-huurlingen. De 19-jarige vleugelaanvaller stond voorin naast Devin Haen en Korede Osundina. Met name Slory zelf zorgde wel voor wat dreiging, maar toch wist Dordrecht - net als tegenstander FC Eindhoven - maar moeilijk tot kansen te komen. De gevaarlijkste mogelijkheid was in de slotfase voor Haen, maar hij stuitte daarbij op de keeper. Zo eindigde de wedstrijd zonder doelpunten.

FC Den Bosch - ADO Den Haag 2-0Milan Hokke: Basis, 45 minutenMilan Hokke was voor het eerst basisspeler voor ADO Den Haag, maar een memorabel basisdebuut werd het niet. De verdediger, die dit keer als linksback speelde, stond slechts één helft op het veld. Daar kon hij de openingstreffer van FC Den Bosch niet voorkomen; vanaf de bank zag hij na rust hoe de thuisploeg er een eindstand van 2-0 van maakte.

Torino - Lecce 0-0Marcus Pedersen: Basis, 45 minutenOok het basisdebuut van Marcus Pedersen voor Torino bleef beperkt tot slechts één helft. De rechtsback speelde geen opvallende wedstrijd, die voor hem dus maar 45 minuten duurde. Zowel met als zonder Pedersen werd er niet gescoord: 0-0 dus.

Lech Poznan - Jagiellonia Bialystok 5-0Patrik Wålemark: Invaller, 29 minutenPatrik Wålemark kreeg een halfuur speeltijd in de wedstrijd van Lech Poznan tegen Jagiellonia Bialystok. Zijn ploeg, de huidige koploper van Polen, versloeg de regerend landskampioen met liefst 5-0. Drie van de vijf doelpunten maakte de ploeg toen Wålemark op het veld stond, maar de Zweed was hier zelf niet bij betrokken.

Almeria - CD Castellon 2-5Thomas van den Belt: Basis, 90 minutenVoor de tweede competitiewedstrijd op rij mocht Van den Belt in de basis beginnen in de tweede divisie van Spanje. De middenvelder lijkt zijn draai eindelijk te hebben gevonden was zelfs belangrijk met een doelpunt. In het doelpuntenfestijn maakte de huurling van Feyenoord het tweede doelpunt van de middag. Momenteel staat hij met zijn club op de negende plek.

Sint-Truiden - OH Leuven 2-1Antef Tsoungui: Invaller, 31 minutenHet OH Leuven van Antef Tsoungui ging dit weekend met 2-1 onderuit tegen Sint-Truiden. De verdediger zelf kwam pas een halfuur voor tijd in de ploeg en viel in die tijd niet erg op.

OverigMikki van Sas zat bij de 0-1 zege van Vitesse op Jong AZ op de bank. Dat gold ook voor Neraysho Kasanwirjo bij Rangers, dat met 0-1 won van Dundee United. Marcos López ontbrak wegens een schorsing bij FC Kopenhagen.