Maleisische eigenaar zorgt voor grote verrassing bij KV Kortrijk, maar de fans zullen het graag horen | OneFootball

Maleisische eigenaar zorgt voor grote verrassing bij KV Kortrijk, maar de fans zullen het graag horen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·8 luglio 2024

Maleisische eigenaar zorgt voor grote verrassing bij KV Kortrijk, maar de fans zullen het graag horen

Immagine dell'articolo:Maleisische eigenaar zorgt voor grote verrassing bij KV Kortrijk, maar de fans zullen het graag horen

KV Kortrijk heeft absoluut niet haar makkelijkste seizoen achter de rug. Na barragematchen tegen Lommel SK kon de club zich nog net behoeden van de degradatie. Eigenaar Vincent Tan lijkt nu een pak positiever en deed een kapitaalsverhoging van zo'n 10 miljoen euro.

KV Kortrijk heeft een zwaar seizoen achter de rug. De club uit West-Vlaanderen begon slecht aan het seizoen en leek ook lange tijd op de degradatie af te stevenen.


OneFootball Video


Dat was tot coach Freyr Alexandersson en zijn troepen alles uit de kast haalden en zich nog konden redden door de barragewedstrijden tegen Lommel SK te winnen.

Eind goed, al goed. Maar aan het begin van het seizoen zag het er allemaal zo goed niet uit. Eigenaar Vincent Tan wou zijn club maar al te graag verkopen. Hij vond uiteindelijk een geschikte overnemer, maar het bleken oplichters te zijn...

Zo bleef Tan uiteindelijk toch eigenaar van KV Kortrijk, al had dit op sportief vlak dus ook stevige gevolgen. Maar de Maleisiër heeft terug heel wat vertrouwen in zijn club.

Het Nieuwsblad meldt namelijk dat hij op 21 juni een kapitaalsverhoging van 10 miljoen euro heeft doorgevoerd, best onverwacht dan toch.

Visualizza l' imprint del creator