Gabriel Misehouy verrast met nieuwe club na transfervrij vertrek bij Ajax | OneFootball

Gabriel Misehouy verrast met nieuwe club na transfervrij vertrek bij Ajax | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·6 luglio 2024

Gabriel Misehouy verrast met nieuwe club na transfervrij vertrek bij Ajax

Immagine dell'articolo:Gabriel Misehouy verrast met nieuwe club na transfervrij vertrek bij Ajax
Immagine dell'articolo:Gabriel Misehouy verrast met nieuwe club na transfervrij vertrek bij Ajax

© IMAGO

Gabriel Misehouy gaat bij Girona aan de slag. De aanvallende middenvelder zat zonder club na zijn vertrek bij Ajax deze zomer en leek in eerste instantie op weg naar Manchester City, dat eveneens onderdeel uitmaakt van de City Football Group. Fabrizio Romano meldde dat Misehouy ook op de lijst stond bij Lille OSC.


OneFootball Video


Komende week zal Misehouy zijn handtekening gaan zetten onder een meerjarig contract in Zuid-Spanje. De aanvallende middenvelder had de clubs voor het uitkiezen, maar koos uiteindelijk voor het plan van de City Football Group. Misehouy werd eerder al gefotografeerd op het trainingscomplex van Manchester City, waar hij op de foto ging met Erling Haaland.

Misehouy kwam afgelopen seizoen tot dertien wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij zevenmaal scoorde en drie doelpunten voorbereidde. Hoewel de jonge rechtspoot meermaals bij de wedstrijdselectie van het eerste zat, maakte hij nooit zijn officiële debuut. Misehouy speelt al sinds zijn zesde in de jeugd van de Amsterdamse club, dat hem overnam van OSV.

Misehouy nam eerder via een bericht op Instagram afscheid van de fans van Ajax. "Na twaalf jaar ga ik Ajax verlaten. Het was een moeilijke beslissing, maar moeilijke beslissingen horen bij het leven", schreef Misehouy. " Ik wil alle trainers, spelers en staf bedanken die een rol hebben gespeeld in mijn ontwikkeling als speler/persoon. Ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die ik in al die jaren heb mogen maken. Ik kwam hier als een kleintje en ga weg als een jonge man."

Visualizza l' imprint del creator