Anderlecht vist achter het net voor Nederlands toptalent, die CL-club prefereert | OneFootball

Anderlecht vist achter het net voor Nederlands toptalent, die CL-club prefereert | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·8 luglio 2024

Anderlecht vist achter het net voor Nederlands toptalent, die CL-club prefereert

Immagine dell'articolo:Anderlecht vist achter het net voor Nederlands toptalent, die CL-club prefereert

De voorbije week gonsde het van de geruchten dat Anderlecht interesse had in Gabriel Misehouy, een groot talent van Ajax. De 19-jarige aanvallende middenvelder heeft echter zijn keuze gemaakt.

Gabriel Misehouy zet zijn carrière voort bij Girona, zo meldt Fabrizio Romano. Het toptalent, dat onlangs Ajax verliet, heeft een mondeling akkoord bereikt met de Spaanse club en tekent volgende week een vijfjarig contract in Catalonië.


OneFootball Video


Misehouy kende een turbulent seizoen bij Ajax, waar hij van de trainingen werd verbannen en niet meer mocht spelen voor Jong Ajax. Hij weigerde zijn aflopende contract te verlengen vanwege het gebrek aan perspectief.

Naast Girona toonde ook Lille OSC interesse, maar Misehouy kiest voor een toekomst in Spanje, waar hij komend seizoen de Champions League in gaat. Ook Anderlecht werd aan hem gelinkt, maar dat werd dus nooit concreet.

Eind vorige maand, op de dag dat zijn contract afliep, nam Misehouy afscheid van Ajax op sociale media. "Hallo Ajacieden. Na twaalf jaar ga ik weg bij Ajax. Het was een moeilijke beslissing om te nemen, maar moeilijke beslissingen horen bij het leven."

"Ik wil alle trainers, spelers en personeel, die een belangrijke rol in mijn ontwikkeling als speler en persoon hebben gehad, bedanken. Ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die ik in al die jaren heb mogen maken. Ik kwam hier binnen als kind en vertrek als een jonge man."

Visualizza l' imprint del creator