Arsenal meldt zich met openingsbod bij Ajax: 'Hij wil graag naar Londen' | OneFootball

Arsenal meldt zich met openingsbod bij Ajax: 'Hij wil graag naar Londen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·11 luglio 2024

Arsenal meldt zich met openingsbod bij Ajax: 'Hij wil graag naar Londen'

Immagine dell'articolo:Arsenal meldt zich met openingsbod bij Ajax: 'Hij wil graag naar Londen'

Arsenal heeft een bod neergelegd bij Ajax voor Tommy Setford, zo weet journalist Fabrizio Romano. Onderhandelingen tussen de twee clubs zijn 'gaande', schrijft de journalist donderdagavond op X.

De achttienjarige Engels-Nederlandse keeper ziet de transfer naar Arsenal zelf wel zitten. Het jongere broertje van Charlie Setford, die eveneens als keeper onder contract staat bij Ajax, heeft een contract tot medio 2025 in de Johan Cruijff ArenA. De hoogte van het bod van Arsenal is niet bekend.


OneFootball Video


Eigenlijk zou Tommy Setford volgend seizoen met zijn broer moeten gaan strijden om een plek onder de lat bij Jong Ajax; Tommy heeft nog geen wedstrijden gespeeld voor de beloftenploeg. Ajax ziet hem echter wel als een 'groot talent', weet Romano.

Setford is geboren in Nederland en maakt sinds 2013 deel uit van de jeugdopleiding van Ajax. Vorig seizoen zat hij tweemaal bij de wedstrijdselectie van Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie, maar tot een debuut kwam het niet. Hij speelde zijn wedstrijden voor de Onder 18.

Visualizza l' imprint del creator