Fabrizio Romano bericht plotseling over Nederlander met slechts 44 Eredivisie-duels | OneFootball

Fabrizio Romano bericht plotseling over Nederlander met slechts 44 Eredivisie-duels | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·12 luglio 2024

Fabrizio Romano bericht plotseling over Nederlander met slechts 44 Eredivisie-duels

Immagine dell'articolo:Fabrizio Romano bericht plotseling over Nederlander met slechts 44 Eredivisie-duels

Maarten Paes staat voor een overgang naar de Serie A, zo weet Fabrizio Romano te melden. Empoli zou de doelman, die momenteel onder contract staat bij het Amerikaanse Dallas FC, willen huren, met een verplichte optie tot koop.

Romano weet dat de nummer zeventien van het afgelopen Serie A-seizoen nadrukkelijke belangstelling heeft in Paes. De Italianen willen de Nederlander huren, al hoopt Dallas FC op een directe definitieve verkoop.


OneFootball Video


Paes ligt nog tot eind december vast in Amerika, maar zou een transfer naar de Serie A zelf wel zien zitten. De 26-jarige doelman heeft de afgelopen jaren furore gemaakt in de MLS. Hij speelde tot dusverre 95 officiële wedstrijden, waarin hield liefst 22 keer de nul wist te houden.

Paes kwam in Nederland uit voor FC Utrecht, waar hij 44 Eredivisie-duels voor speelde. De Domstedelingen lieten de keeper in 2022 naar Amerika vertrekken.

Johan Derksen is er niet rouwig om als Vandaag Inside, zodra het huidige contract met Talpa afloopt, van de buis zal verdwijnen.

Visualizza l' imprint del creator