Geertruida bankzitter tijdens EK-duel van Oranje tegen Polen | OneFootball

Geertruida bankzitter tijdens EK-duel van Oranje tegen Polen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·16 juin 2024

Geertruida bankzitter tijdens EK-duel van Oranje tegen Polen

Image de l'article :Geertruida bankzitter tijdens EK-duel van Oranje tegen Polen

Lutsharel Geertruida moet zijn debuut tijdens een groot eindtoernooi nog even uitstellen. De verdediger van Feyenoord begint, zoals verwacht, niet in de basisopstelling van het Nederlands Elftal tijdens het eerste EK-duel tegen Polen.

Geertruida kan nog wel als invaller binnen de lijnen komen. De geboren Rotterdammer begint zondagmiddag in het Volksparkstadion van HSV op de bank. Justin Bijlow begint ook op de bank. De Feyenoorder is tijdens het EK in Duitsland de derde doelman in het elftal van trainer Ronald Koeman.


Vidéos OneFootball


Voor oud-Feyenoorder Stefan de Vrij is wel een basisplaats weggelegd. De verdediger krijgt de voorkeur boven Matthijs de Ligt. De 30-jarige De Vrij begint samen met Virgil van Dijk in het centrum van het Nederlands Elftal. Nathan Aké, die in de jeugd van Feyenoord speelde, is de linksback.

Het duel tegen Polen begint om 15:00 uur en is live te bekijken op NPO1. Daarnaast is de tussenstand te volgen in het livetopic op FR12.nl.

Opstelling Nederlands ElftalVerbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Veerman; Simons, Memphis, Gakpo.

Image de l'article :Geertruida bankzitter tijdens EK-duel van Oranje tegen Polen
À propos de Publisher