Feyenoord verlangt miljoenenbedrag voor PSG-target Lutsharel Geertruida | OneFootball

Feyenoord verlangt miljoenenbedrag voor PSG-target Lutsharel Geertruida | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 juin 2024

Feyenoord verlangt miljoenenbedrag voor PSG-target Lutsharel Geertruida

Image de l'article :Feyenoord verlangt miljoenenbedrag voor PSG-target Lutsharel Geertruida

Feyenoord verlangt een miljoenenbedrag voor verdediger Lutsharel Geertruida, voor wie Paris Saint-Germain concreet in de markt is. Het contract van de Oranje-international loopt nog door tot medio 2025, toch moet de regerend kampioen van Frankrijk een transfersom van zo'n 25 miljoen euro overmaken om Geertruida los te weken uit Rotterdam-Zuid, zo meldt de Duitse transferjournalist Florian Plettenberg.

De journalist van Sky Deutschland schrijft op X dat er inmiddels 'concrete gesprekken' tussen het kamp-Geertruida en PSG hebben plaatsgevonden. De steenrijke topclub hoopt concurrentie uit Duitsland voor te blijven en lijkt daarin te gaan slagen: "Ik begrijp dat een transfer naar PSG op dit moment waarschijnlijker is dan een overstap naar de Bundesliga of de Premier League", schrijft Plettenberg.


Vidéos OneFootball


Ondanks het feit dat Geertruida nog maar één jaar onder contract staat bij Feyenoord, verlangen de Rotterdammers dus een bedrag van rond de 25 miljoen euro voor de rechtsback annex centrale verdediger. Afgelopen zomer leek Geertruida al op weg naar de uitgang toen RB Leipzig zich meldde, maar ketste de deal uiteindelijk af. Die Roten Bullen zouden nu opnieuw aan de verdediger denken, terwijl Geertruida ook genoemd wordt als mogelijke versterking voor het Liverpool van Arne Slot.

Geertruida loopt sinds 2012 rond bij Feyenoord, waar hij in 2017 zijn profdebuut vierde in een bekerduel met de amateurs van AVV Swift. Inmiddels staat de 23-jarige verdediger in alle competities op 198 wedstrijden namens de Rotterdammers, waarmee hij in 2023 kampioen van Nederland werd en twee keer de KNVB Beker veroverde. Op dit moment is Geertruida met het Nederlands elftal actief op het Europees Kampioenschap in Duitsland. Afgelopen vrijdag maakte hij in de tweede poulewedstrijd, waarin Oranje met 0-0 gelijkspeelde tegen Frankrijk, als invaller voor Jeremie Frimpong zijn eerste speelminuten van het toernooi.

À propos de Publisher