'Overgang naar Feyenoord spoedig beklonken, speler plaatst Rotterdam-story op Instagram' | OneFootball

'Overgang naar Feyenoord spoedig beklonken, speler plaatst Rotterdam-story op Instagram' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·27 juin 2024

'Overgang naar Feyenoord spoedig beklonken, speler plaatst Rotterdam-story op Instagram'

Image de l'article :'Overgang naar Feyenoord spoedig beklonken, speler plaatst Rotterdam-story op Instagram'

Julian Carranza zal binnenkort onderdeel uitmaken van de selectie van Feyenoord. De 24-jarige spits plaatste donderdag een story op zijn Instagram-account met een foto van Rotterdam, terwijl transferexpert Fabrizio Romano opnieuw bevestigt dan deze deal rond gaat komen.

Feyenoord neemt mogelijk deze zomer afscheid van Santiago Giménez en zou in dat geval niet ruim in de spitsen zitten. Alleen Ayase Ueda staat op dit moment naast Giménez als nummer 9 onder contract in Rotterdam. Carranza zou de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Ueda.


Vidéos OneFootball


De Argentijnse spits komt transfervrij over van Philadelphia Union, waar hij sinds 2022 voor uitkwam. In 95 duels kwam hij tot 43 doelpunten en 20 assists.

Door een foto van Rotterdam te posten op zijn Instagram-account, lijkt Carranza er geen doekjes om te winden dat hij binnenkort officieel de overstap maakt naar Feyenoord. Naast Gijs Smal, Chris Kévin-Nadje, Anis Hadj Moussa en Ondrej Lingr zal hij de vijfde versterking worden voor de club die vorig seizoen tweede werd in de Eredivisie.

À propos de Publisher