RKC Waalwijk presenteert oud-speler van Ajax, Chelsea en AZ als eerste zomeraanwinst | OneFootball

RKC Waalwijk presenteert oud-speler van Ajax, Chelsea en AZ als eerste zomeraanwinst | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·4 de junio de 2024

RKC Waalwijk presenteert oud-speler van Ajax, Chelsea en AZ als eerste zomeraanwinst

Imagen del artículo:RKC Waalwijk presenteert oud-speler van Ajax, Chelsea en AZ als eerste zomeraanwinst

Juan Familia-Castillo heeft een contract ondertekend bij RKC Waalwijk, zo hebben de Brabanders dinsdagmiddag wereldkundig gemaakt. De 24-jarige verdediger wordt door de beleidsbepalers van de Eredivisionist gezien als de ideale opvolger van Thiery Lutonda, die naar PEC Zwolle vertrekt.

"Na het vertrek van Lutonda wilden wij ons graag versterken met een soortgelijk profiel", legt technisch directeur Mo Allach uit op de website van RKC Waalwijk. "Wij kijken er naar uit om zijn carrière en talent weer op gang te helpen. Met zijn ervaring bij clubs als Chelsea, Ajax, AZ, Birmingham én 49 wedstrijden in de nationale jeugdelftallen, zien wij dit met vertrouwen tegemoet", zegt de beleidsbepaler, die met Familia-Castillo een verbintenis tot 2026, met een optie voor nog één jaar, is overeengekomen.


OneFootball Videos


Familia-Castillo doorliep in het verleden de jeugdopleiding van Chelsea, waarna hij verhuurd is aan clubs uit Nederland. In die tijd kwam hij tot 17 duels in de Eredivisie en 29 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Het afgelopen seizoen zat de linksachter  uit Amsterdam zonder club na zijn vertrek bij Chelsea.

Ver detalles de la publicación