PSV ziet miljoenenbod afgewezen worden op felbegeerd transfertarget | OneFootball

PSV ziet miljoenenbod afgewezen worden op felbegeerd transfertarget | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·11 de junio de 2024

PSV ziet miljoenenbod afgewezen worden op felbegeerd transfertarget

Imagen del artículo:PSV ziet miljoenenbod afgewezen worden op felbegeerd transfertarget
Imagen del artículo:PSV ziet miljoenenbod afgewezen worden op felbegeerd transfertarget
Imagen del artículo:PSV ziet miljoenenbod afgewezen worden op felbegeerd transfertarget

© IMAGO

PSV heeft in zijn jacht op Ryan Flamingo een fikse domper gekregen, zo meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren legden diverse aanbiedingen op tafel bij FC Utrecht voor de 21-jarige verdediger, maar deze werden telkens afgewezen. De druk op PSV wordt ondertussen opgevoerd door interesse van diverse buitenlandse clubs.


OneFootball Videos


Flamingo verruilde in 2021 Almere City voor de jeugdopleiding van Sassuolo, maar tot een doorbraak in Italië kwam het niet. In de zomer van 2022 keerde hij terug op de Nederlandse velden toen hij op huurbasis neerstreek bij Vitesse. Afgelopen seizoen werd Flamingo verhuurd aan Utrecht. Hier kwam hij 36 duels in actie en was hij goed voor 3 goals en 1 assist.

Utrecht bedong een optie tot koop in de huurovereenkomst en deze werd enkele weken geleden gelicht. Zodoende maakt Flamingo komende zomer voor 2,75 miljoen euro de definitieve overstap naar de Domstedelingen. De Nederlands jeugdinternational kan echter alweer verkocht worden aan PSV, dat al enige tijd concreet geïnteresseerd is.

Volgens De Telegraaf heeft PSV inmiddels meerdere aanbiedingen gedaan. "Er zit echter naar verluidt nog wel een behoorlijk gat tussen vraagprijs en het hoogste bod van de landskampioen", schrijft Jeroen Kapteijns namens de ochtendkrant. "Utrecht mikt naar verluidt op een Quinten Timber-achtige transfersom voor Flamingo, dus een bedrag rond de 8 à 10 miljoen euro."

FC Utrecht mikt naar verluidt op een Quinten Timber-achtige transfersom voor Flamingo, dus een bedrag rond de 8 à 10 miljoen euro

- Jeroen Kapteijns (De Telegraaf)

Flamingo tekende vorige maand bij zijn definitieve overname een contract tot medio 2027 en hij vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 4,7 miljoen euro. Het is niet duidelijk wat de hoogte van het laatste bod van PSV was, maar het lijkt erop dat de Eindhovenaren haast moeten maken voor de komst van Flamingo.

Er zijn namelijk meerdere kapers op de kust voor de handtekening van Flamingo. "Inmiddels is er ook interesse van clubs uit Duitsland, België en Italië in Flamingo", schrijft Kapteijns. "Al hebben de desbetreffende clubs nog geen concrete biedingen gedaan."

Ver detalles de la publicación