'PSV hangt peperduur prijskaartje aan felbegeerde Veerman na interesse PSG' | OneFootball

'PSV hangt peperduur prijskaartje aan felbegeerde Veerman na interesse PSG' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·18 de junio de 2024

'PSV hangt peperduur prijskaartje aan felbegeerde Veerman na interesse PSG'

Imagen del artículo:'PSV hangt peperduur prijskaartje aan felbegeerde Veerman na interesse PSG'
Imagen del artículo:'PSV hangt peperduur prijskaartje aan felbegeerde Veerman na interesse PSG'

© IMAGO

PSV moet vrezen voor een vertrek van Joey Veerman komende zomer. Volgens Franse media is de 25-jarige middenvelder op de radar verschenen van diverse Europese topclubs. PSV hanteert naar verluidt een vraagprijs van liefst vijftig miljoen euro voor Veerman, die eerder de geruchten over een transfer naar Real Madrid naar het rijk der fabelen verwees.


OneFootball Videos


Veerman streek in januari 2022 neer bij PSV, dat hem destijds voor zes miljoen euro overnam van sc Heerenveen. De elfvoudig Oranje-international tekende een contract tot medio 2026 en hoewel de Eindhovenaren voornemens zijn om deze op te waarderen en te verlengen, lijkt de sterkhouder op weg naar de uitgang. Veerman vertegenwoordigt volgens het algoritme van FootballTransfers momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 23,6 miljoen euro.

PSV wil volgens Franse media echter meer dan het dubbele ontvangen bij een vertrek van Veerman. De controleur is in beeld bij Paris Saint-Germain als alternatief voor João Neves. De negentienjarige middenvelder van Benfica moet liefst 120 miljoen euro kosten, waardoor Veerman in Parijs wordt gezien als goedkopere en meer haalbare optie.

Naast de interesse van PSG wordt er ook geschreven dat de naam van Veerman op het verlanglijstje is gezet van diverse andere Europese topclubs. Zo zouden in de Premier League Manchester United en Chelsea hengelen naar de diensten van de spelmaker van PSV en daarnaast hebben ook Bayern München, Barcelona en Inter naar verluidt interesse.

Eerder werd Veerman door Marca genoemd bij Real Madrid als opvolger van Toni Kroos, waarna zijn naam vervolgens ook werd geopperd bij Rondo op Ziggo Sport. Veerman voelde zich gevleid. "Maar tegelijkertijd word ik er moe van en voelt het ongemakkelijk", vertelde hij tegenover De Telegraaf. "Vooral omdat ik er iedere keer op moet reageren, terwijl er totaal niets speelt."

Ver detalles de la publicación