Feyenoord verwelkomt Lingr, López en Ivanušec | OneFootball

Feyenoord verwelkomt Lingr, López en Ivanušec | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·16 de julio de 2024

Feyenoord verwelkomt Lingr, López en Ivanušec

Imagen del artículo:Feyenoord verwelkomt Lingr, López en Ivanušec

Ondrej Lingr, Marcos López en Luka Ivanušec hebben zich weer gemeld bij Feyenoord. De Rotterdammers plaatsen op sociale media een video waarin de drie internationals arriveren bij De Kuip. De verdediger, middenvelder en aanvaller ontvangen het nieuwe thuisshirt voor het komende seizoen. ''Goed om terug te zijn'', is de eerste reactie van Lingr.

Lingr is met Tsjechië niet verder gekomen dan de groepsfase op het EK in Duitsland. De middenvelder van Feyenoord werd met zijn land laatste in Groep F met Portugal, Turkije en Georgië. Lingr speelde tachtig minuten en sluit fit aan na zijn vakantie. Ivanušec werd ook tijdens de groepsfase uitgeschakeld. Het avontuur van López met Peru zat er na drie wedstrijden ook op in de Copa América.


OneFootball Videos


Trainer Brian Priske moet nog wachten op Santiago Gimenez, Gernot Trauner, David Hancko, Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida. Het is bekend dat Hancko donderdag weer gaat aansluiten en de trainer liet weten dat Bijlow zich op 22 juli weer gaat melden op het trainingscomplex van de Rotterdammers. Wanneer de overige Feyenoorders aansluiten is op dit moment niet duidelijk.

Ver detalles de la publicación