'Feyenoord-target Hutchinson na zijn vakantie in gesprek met Chelsea FC' | OneFootball

'Feyenoord-target Hutchinson na zijn vakantie in gesprek met Chelsea FC' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·23 de mayo de 2024

'Feyenoord-target Hutchinson na zijn vakantie in gesprek met Chelsea FC'

Imagen del artículo:'Feyenoord-target Hutchinson na zijn vakantie in gesprek met Chelsea FC'

Omari Hutchinson geniet momenteel van zijn vakantie nadat hij succesvol is gepromoveerd naar de Premier League met Ipswich Town FC. De talentvolle buitenspeler heeft via zijn management laten weten alle opties open te houden. Feyenoord en Ajax worden nadrukkelijk genoemd als geïnteresseerde clubs.

Hutchinson heeft een contract tot medio 2025 en het was altijd de bedoeling om langer door te gaan bij Chelsea FC. De 20-jarige rechtsbuiten dacht voor zijn kans te gaan in de hoofdmacht van de Engelse topclub. Vanwege het vertrek van Mauricio Pochettino en de onzekerheid rondom zijn opvolger is een vertrek niet meer uitgesloten.


OneFootball Videos


Na zijn vakantie gaat Hutchinson in gesprek met Chelsea FC om een keuze te maken over zijn toekomst. Dit meldt journalist Bobby Vincent. Daarbij heeft de linkspoot ook de optie om actief te blijven in Engeland. Ipswich Town heeft namelijk laten weten dat ze geïnteresseerd zijn om Hutchinson opnieuw een jaar te huren van The Blues.

Feyenoord heeft zich in Londen gemeld om een overgang van Hutchinson te bespreken. De Rotterdammers zetten momenteel in om de buitenspeler definitief over te nemen van Chelsea FC. Volgens Voetbal International staan de Engelsen ervoor open om zaken te doen en is een verkoop een optie. De buitenspeler heeft een geschatte transferwaarde van 4.5 miljoen euro.

Ver detalles de la publicación