Feyenoord maakt haast met komst van Italiaans toptalent | OneFootball

Feyenoord maakt haast met komst van Italiaans toptalent | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·16 de junio de 2024

Feyenoord maakt haast met komst van Italiaans toptalent

Imagen del artículo:Feyenoord maakt haast met komst van Italiaans toptalent
Imagen del artículo:Feyenoord maakt haast met komst van Italiaans toptalent

© IMAGO

Feyenoord is concreet in de markt voor Aaron Ciammaglichella, weet 1908.nl. De negentienjarige Italiaan met Ethiopische roots speelt momenteel in de jeugd van Torino en lijkt dicht bij zijn debuut in het eerste elftal. Volgens ingewijden heeft de jeugdinternational wel oren naar een overstap naar Rotterdam.


OneFootball Videos


Ciammaglichella kan op meerdere posities op het middenveld, als buitenspeler of als valse spits uit de voeten. Afgelopen seizoen speelde hij 36 duels voor Torino Onder 19, waarin hij 10 keer scoorde en 5 assists leverde. De jeugdinternational zat tevens meermaals bij de selectie van het eerste elftal, maar moet zijn debuut nog altijd maken.

Feyenoord wil haast maken met de deal en hoopt deze al voor het EK Onder 19 in Noord-Ierland af te ronden. De Italianen verdedigen daar hun titel: vorig jaar won de ploeg in de finale met 1-0 van Portugal. Italië speelt de eerste wedstrijd van het toernooi op 15 juli tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen.

De verwachting is dat Ciammaglichella in eerste instantie aansluit bij Feyenoord Onder 21, dat onder leiding staat van Pascal Bosschaart. 1908.nl schrijft echter dat de clubleiding 'serieuze doorgroeimogelijkheden' naar het eerste elftal ziet.

Feyenoord bereikte eerder deze week al een akkoord over de komst van Julián Carranza van Philadelphia Union. De 24-jarige spits had eerder een persoonlijk akkoord bereikt met de Rotterdamse club. Volgens Voetbal International wacht Feyenoord alleen nog op toestemming van de Major League Soccer, die zijn goedkeuring moet geven voor de transfer van Carranza. Het weekblad meldt dat de nummer twee van de Eredivisie geen transfersom hoeft te betalen voor de aanvaller.

Ver detalles de la publicación