Pepijn Lijnders klopt voor eerste zomeraanwinst aan bij Arne Slot | OneFootball

Pepijn Lijnders klopt voor eerste zomeraanwinst aan bij Arne Slot | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·16 de junio de 2024

Pepijn Lijnders klopt voor eerste zomeraanwinst aan bij Arne Slot

Imagen del artículo:Pepijn Lijnders klopt voor eerste zomeraanwinst aan bij Arne Slot
Imagen del artículo:Pepijn Lijnders klopt voor eerste zomeraanwinst aan bij Arne Slot

© IMAGO

Pepijn Lijnders wil volgens de Salzburger Nachrichten deze zomer toeslaan voor Vitezslav Jaros. De nieuwe manager van Red Bull Salzburg ziet in de 22-jarige doelman van Liverpool, waar Lijnders tot voor kort zelf nog werkte, de ideale versterking voor onder de lat. Het is niet bekend welk bedrag Liverpool wil ontvangen voor de jonge sluitpost.


OneFootball Videos


Jaros werd het afgelopen halfjaar verhuurd aan Sturm Graz en lijkt indruk te hebben gemaakt op Lijnders. De Tsjech, die met zijn land deelneemt aan het EK in Duitsland, speelde 21 wedstrijden voor de club, die voor het eerst sinds 2011 weer landskampioen werd van Oostenrijk.

Bij Salzburg is versterking op de keeperspositie hard nodig. Timo Horn vertrekt deze zomer naar alle waarschijnlijkheid transfervrij en eerste doelman Alexander Schlager is onlangs na een blessure geopereerd aan zijn knie. Hij zal de komende maanden niet inzetbaar zijn.

Liverpool nam Jaros in de zomer van 2018 voor een onbekend bedrag over van Slavia Praag. Sindsdien is de enkelvoudig international verhuurd aan het Ierse St. Patrick's Athletic, Notts County, Stockport County en dus Sturm Graz. Zijn debuut in de hoofdmacht van the Reds bleef vooralsnog uit.

Ver detalles de la publicación