Feyenoord meldt zich met vier miljoen euro voor international van Zweden | OneFootball

Feyenoord meldt zich met vier miljoen euro voor international van Zweden | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·16 de julio de 2024

Feyenoord meldt zich met vier miljoen euro voor international van Zweden

Imagen del artículo:Feyenoord meldt zich met vier miljoen euro voor international van Zweden
Imagen del artículo:Feyenoord meldt zich met vier miljoen euro voor international van Zweden

© IMAGO

Samuel Dahl moet de volgende aanwinst van Feyenoord gaan worden, meldt SoccerNews. De 21-jarige verdediger is een van de uitblinkers bij Djurgarden IF en is in beeld bij bondscoach Jon Dahl Tomasson. De Rotterdammers zijn naar verluidt van plan om een bod uit te brengen op de linksback.


OneFootball Videos


Door de blessure van Quilindschy Hartman is het niet ondenkbaar dat Feyenoord een nieuwe linksback gaat aantrekken. De Rotterdammers haalden weliswaar Gijs Smal in huis, maar weten dat Marcos López mogelijk gaat vertrekken. De Peruaanse linksback wil graag meer minuten gaan maken en dus zou Feyenoord de ogen ophouden voor een nieuwe linker vleugelverdediger.

In deze zoektocht is men uitgekomen bij Dahl, die bij het Zweedse Djurgarden IF ook als linksbuiten in actie is gekomen. Dahl is een vaste waarde bij zijn club, dat hem in 2023 van Örebro SK overnam. Sindsdien kwam de verdediger al 33 keer voor Djurgarden IF in actie en was hij zes keer als aangever betrokken bij een doelpunt.

De ontwikkeling van Dahl bij Djurgarden IF is ook opgevallen bij de nationale ploeg. Alexander Tengryd liet Dahl begin dit jaar debuteren tegen Estland (2-1) en liet de linksback negentig minuten staan. Hoewel Dahl sindsdien meerdere keren bij de Zweedse selectie zat, bleef een tweede interland vervolgens uit.

Hoeveel Djurgarden IF precies voor Dahl hoopt te ontvangen, is vooralsnog onduidelijk. De linksback ligt nog tot eind 2027 vast, waardoor er geen haast is voor de huidige nummer twee van Zweden. Volgens de nieuwssite zou Feyenoord bereid zijn om vier miljoen euro uit te geven voor Dahl, die een Estimated Transfer Value van 800.000 vertegenwoordigt op dit moment.

Ver detalles de la publicación